Ασθενοφορο του ΕΚΑΒ ξανα στο Κεντρο Υγειας Σαπων

Θα καλύπτει μία πρωινή βάρδια όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν για τις Σάπες η παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας Σαπών.
 
Η εξέλιξη αυτή ήταν το θετικό απότοκο των ενεργειών της δημοτικής αρχής και της ευαισθησίας της νέας Διεύθυνσης του ΕΚΑΒ Θράκης που ανταποκρίθηκε στο αίτημα αξιολογώντας την ανάγκη ως σημαντική.
 
Για το σκοπό αυτό μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Δήμο μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Σταυρίδη και στελεχών του ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον Διευθυντή Θράκης της Υπηρεσίας Χρήστο Λίμα παρουσία των συνεργατών του Αναστάσιου Μαρασλή Προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Μαριάννας Οτέμπερη Αν. Προϊσταμένης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών .
 

Η παρουσία του ασθενοφόρου από τον σταθμό της Κομοτηνής γίνεται πιλοτικά και θα καλύπτει μία πρωινή βάρδια όσο το δυνατό περισσότερες μέρες της εβδομάδας επιτρέπουν οι υπηρεσιακές δυνατότητες αλλά και οι ανάγκες του ΕΚΑΒ.
 
«Η παρουσία του ασθενοφόρου στις Σάπες ,η υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της περιοχής, μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους και αυτό γιατί τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των συνδημοτών και καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της ανατολικής Ροδόπης κατά τον χρόνο που αυτό και το πλήρωμά του θα βρίσκεται στο ΚΥ Σαπών» σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Σταυρίδης.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ κ Χρήστο Λίμα για την σοβαρή δουλειά που κάνει και το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει στην άσκηση των τόσο σημαντικών καθηκόντων του .Ο Δήμος θα στηρίξει αυτήν την εξέλιξη με κάθε μέσο που διαθέτει και παράλληλα θα συνεχίσει τον αγώνα του για την ενίσχυση των δομών υγείας του Δήμου» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.