Ας κερδισει ο καλυτερος! Ολα οσα ειπωθηκαν στην συνεντευξη τυπου του τελικου της ΕΠΣ Θρακης

Εξαιρετικό το κλίμα μεταξύ των δύο «μονομάχων»!

Την Τετάρτη 21/3 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης η καθιερωμένη πλέον συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Θράκης, τα τοπικά ΜΜΕ καθώς βέβαια και οι δύο προπονητές (Νίκος Μπαχαρίδης – Ζόραν Στοΐνοβιτς), οι διοικήσεις και οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο Νίκος Τρίχας και ο Θοδωρής Λεφής.
 
Το κλίμα ανάμεσα στα δύο σωματεία ήταν εξαιρετικό και μαζί έδωσαν το μήνυμα για την διεξαγωγή μιας πραγματικής γιορτής που θα την απολαύσει όλος ο φίλαθλος κόσμος και παράλληλα θα βοηθήσει σημαντικά τον δύσκολο αγώνα ζωής που δίνει η άτυχη συμπολίτισσα μας, στην οποία όπως είναι γνωστό θα δοθούν και τα έσοδα από τον Κυριακάτικο αγώνα. 

Μάνος Γαβριηλίδης «Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες, που βρίσκονται και πάλι στον μεγάλο τελικό μετά από δύο χρόνια» 

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ.Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους στη σημερινή μας εκδήλωση και ειδικά τα ΜΜΕ του Νομού για την προσπάθεια που κάνουν να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό. Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών που βρίσκονται και πάλι στον μεγάλο τελικό μετά από δύο χρόνια. Πιστεύω όλα θα κυλήσουν ομαλά, ο τελικός γίνεται στο καλύτερο γήπεδο του Νομού και ευελπιστώ να υπάρχει μεγάλη παρουσία κόσμου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί στην συμπολίτισσα μας για τον δύσκολο αγώνα που δίνει. Οι χορηγοί του Κυριακάτικου αγώνα είναι ο κ. Λουκίδης και οι Πέτρινες κατασκηνώσεις. Παρόλο που οι προβλέψεις για τον καιρό δεν είναι οι καλύτερες εύχομαι να έχει καλό καιρό που θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα». 

Πόλυς Κατσαούνης «Ο σκοπός είναι ιερός και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη γιορτή αυτή» 

Στην συνέχεια εκ μέρους της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Πόλυς Κατσαούνης ο οποίος τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε και πάλι στον τελικό του κυπέλλου. Μας αρέσει όπως φαίνεται αυτός ο θεσμός και ήταν στόχος μας από την αρχή της χρονιάς να φτάσουμε μέχρι τέλους. Πιστεύω θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανήκουν ακόμη στην γ' εθνική κατηγορία και ο κόσμος εκτιμώ πως θα παρακολουθήσει ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι. Ο σκοπός είναι ιερός και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην γιορτή αυτή». 

Γιώργος Λιάγκης «Θα σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο γήπεδο για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι» 

Από την πλευρά των Προσκυνητών μίλησε ο κ. Γιώργος Λιάγκης, ο οποίος σημείωσε: «Θα σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο γήπεδο για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται στον τελικό. Το κλίμα ανάμεσα μας είναι πολύ καλό και πιστεύω πως η φετινή γιορτή θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Το κύπελλο εδώ και χρόνια έχει αναβαθμιστεί πολύ και εκτιμώ πως θα είναι ο καλύτερος τελικός των τελευταίων ετών. Μακάρι να υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο παρόλο που φέτος δεν στηρίχθηκε καμία από τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ' εθνική και αυτό το εκφράζω ως παράπονο». 

Ζόραν Στοΐνοβιτς «Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το ματς» 

Ο κ. Στοΐνοβιτς μίλησε στη συνέχεια λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το ματς και θα παλέψουμε για να το κερδίσουμε.Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας, έχουμε μια νεανική ομάδα που διαθέτει ταλέντο.Ελπίζω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι την Κυριακή και να μπουν πολλά γκολ». 

Νίκος Μπαχαρίδης «Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με τα ματς πρωταθλήματος που έγιναν μεταξύ μας» 

Την “σκυτάλη” πήρε ο κ. Μπαχαρίδης επισημαίνοντας: «Συγχαρητήρια στη ΕΠΣ Θράκης για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει να αναβαθμίσει τον θεσμό του κυπέλλου. Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο της Ροδόπης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και παράλληλα να συνεισφέρει στον ιερό σκοπό που έχει αυτή. Όπως γνωρίζετε το παιχνίδι της Κυριακής έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς τα έσοδα θα δοθούν στην άτυχη συμπολίτισσα μας. Μακάρι να ευχαριστηθούμε όλοι το παιχνίδι και ο ικανότερος και ο πιο τυχερός να το κατακτήσει. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με τα ματς πρωταθλήματος που έγιναν μεταξύ μας». 

Νίκος Τρίχας «Την Κυριακή θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής» 

Το κομμάτι των δηλώσεων έκλεισαν οι δύο αρχηγοί. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο κ. Τρίχας ο οποίος ανέφερε: «Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να προσκαλέσω τον κόσμο να έρθει στο ΔΑΚ για το παιχνίδι και κυρίως για τον ιερό σκοπό αυτού. Για μένα και για τους συμπαίχτες μου είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαι διπλά χαρούμενος, αρχικά γιατί την Κυριακή θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής και τι καλύτερο από το να κλείσω την πορεία μου με έναν τελικό. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί απέναντι μου την Κυριακή θα έχω τον αδελφικό μου φίλο Θοδωρή Λεφή». 

Θοδωρής Λεφής «Θα είναι ένα ωραίο ματς και ελπίζω η ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη» 

Από την πλευρά του ο κ. Λεφής επεσήμανε στις δηλώσεις του:« Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι ένα ωραίο ματς και ελπίζω η ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη. Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Κυριακής και θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τους Προσκυνητές. Ελπίζω ο πιο ικανός και ο πιο τυχερός να στεφθεί κυπελλούχος. Σίγουρα η αναμέτρηση αυτή θα έχει άλλη πίεση και σ' ένα γεμάτο γήπεδο όλα είναι διαφορετικά. Σίγουρα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από το παιχνίδι της Κυριακή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.