Ας δωσουμε στον Χρηστο μια ευκαιρια

Έκκληση από την «Πλατεία» για την θεραπεία του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη

Η Πλατεία συμμετέχει στην προσπάθεια των πολιτών, μετά από παράκληση του πατέρα του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη για την συγκέντρωση χρημάτων προκαταβολής που απαιτούνται (5.500 ευρώ), έτσι ώστε το παιδί να μπορέσει να δεχτεί, την τελική θεραπεία που απαιτείται, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (έως τις 15/11/2017). 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Απευθυνόμαστε για άλλη μια φορά στους συμπολίτες μας στο νομό -και εκτός αυτού- για να βοηθήσουν στην ύστατη προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο Χρήστος, μετά από την τελική θεραπεία και μικροεπέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης να απαλλαγεί πλήρως από τις νευρολογικές κρίσεις που τον έχουν ταλαιπωρήσει και πολλαπλώς εξασθενήσει από την αρχή σχεδόν της ζωής του -εδώ και έξι χρόνια.
 
Όλη αυτή η προσπάθεια και η πρόοδος για την αποκατάσταση του μικρού μας γιου, η οποία έχει μέχρι σήμερα επιτευχθεί με τη δική σας βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, επειδή ο χρόνος που απομένει για να αποθεραπευτεί πλήρως είναι περιορισμένος και όχι πέραν του ερχόμενου Ιουλίου, οπότε και ο Χρήστος θα κλείσει τα επτά του χρόνια και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης, σύμφωνα με τον επιβλέποντα ιατρό θα μειωθούν δραστικά.
 
Το συνολικό κόστος που υπολείπεται για να σώσουμε το Χρήστο από αυτήν τη φοβερή κατάσταση που βιώνει  και να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει την παιδικότητα  που στερήθηκε μέχρι τώρα, είναι 18.000 ευρώ, που θα πρέπει να καταβληθούν πριν από τα Χριστούγεννα του 2017.
 
Ωστόσο, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα πρέπει να προκαταβάλουμε το ποσό των 5.500 ευρώ, ώστε να μη σπάσει το συμβόλαιο ιατροφαρμακευτικής παροχής με αριθ. 546798, που έχει συναφθεί μεταξύ της Κλινικής στην Αγία Πετρούπολη και της Κλινικής στη Θεσσαλονίκη.
 
Γνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι στις μέρες μας αντιμετωπίζει προβλήματα κι όμως εσείς, οι συμπολίτες μας βρεθήκατε δίπλα στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει πρώτα ο Χρήστος (τις περισσότερες φορές με χαμόγελο) και μετά εμείς, οι γονείς του. Σας ευχαριστούμε.
Όπως ευχαριστούμε και τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
 
Τούτη την ώρα, σας παρακαλούμε να σταθείτε και πάλι δίπλα μας. Ας συγκεντρώσουμε αυτήν την προκαταβολή έγκαιρα. Ας δώσουμε στον Χρήστο μία ευκαιρία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.