Αρνειται τη θεση του μελους στο ΔΣ του Νοσοκομειου ο Κ. Βουζουκιδης

Αφήνοντας «αιχμές» για τη διαδικασία επιλογής διοικητή - Κατηγορεί Μουσταφά και Ζεϊμπέκ για «βέτο» στην υποψηφιότητά του

Επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας που κοινοποιείται και στην πρόεδρο των ΑΝ. ΕΛ κ. Πάνο Καμμένο, απέστειλε ο πολιτευτής του κόμματος και προσφάτως – σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας- ορισθείς ως μέλος του ΔΣ του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης σημειώνοντας πως η επίμαχη απόφαση ορισμού του πάρθηκε χωρίς τη συναίνεσή του.
 
Παράλληλα ο κ. Βουζουκίδης στην επιστολή του αφήνει «αιχμές» για τη διαδικασία επιλογής διοικητή στο νοσοκομείο Κομοτηνής, τόσο κατονομάζοντας τους βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μουσταφά Μουσταφά και κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ ως παρεμβαίνοντες στη διαδικασία και ασκώντας «βέτο» για τον μη ορισμό του ως διοικητή του νοσοκομείου όσο και για το πρόσωπο που τελικά επελέγη, σημειώνοντας με νόημα πως «ενώ κληθήκαμε τρεις στην επιτροπή αξιολόγησης για την διοίκηση του νοσοκομείου Κομοτηνής, επελέγη τέταρτος που είχατε απορρίψει από υποψήφιο Διοικητή Νοσοκομείου Καβάλας αλλά και από υποδιοικητή Νοσοκομείου Καβάλας, θέση για την οποία εκλήθη σε συνέντευξη».
 
Η επιστολή του κ. Βουζουκίδη κλείνει με τον ίδιο να αρνείται τον ορισμό του ως μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Κομοτηνής, ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του. 

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Βουζουκίδη: 

«Κύριοι
 
Στο ΦΕΚ ΥΟΔΔ 464 05/09/2016 , δημοσιεύθηκε η απόφασή σας για τον ορισμό μου, ως μέλος του Δ.Σ. του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής .
 
Για τον εν λόγω ορισμό δεν ερωτήθηκα και εκφράζω την απορία μου, πώς ορίσθηκα χωρίς να ερωτηθώ και χωρίς τη συναίνεσή μου.
 
Επίσης έχω ερωτηματικά και στο εάν ερωτήθηκαν και δήλωσαν την συγκατάθεσή τους, για τον ορισμό μου ως μέλος του Δ.Σ. οι μουσουλμάνοι βουλευτές της περιοχής Μουσταφά και Ζεϊμπέκ, οι οποίοι έβαλαν «βέτο» για τον μη ορισμό μου ως διοικητή του νοσοκομείου, θέση για την οποία είχα υποβάλει υποψηφιότητα.
 
Ενώ κληθήκαμε τρεις στην επιτροπή αξιολόγησης για την διοίκηση του νοσοκομείου Κομοτηνής, επελέγη τέταρτος που είχατε απορρίψει από υποψήφιο Διοικητή Νοσοκομείου Καβάλας αλλά και από υποδιοικητή Νοσοκομείου Καβάλας, θέση για την οποία εκλήθη σε συνέντευξη.
 
Και μάλιστα με την μεγάλη εμπειρία των δύο ετών δοκίμου υπαλλήλου και κατόπιν σε θέσεις πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
 
Σας επισυνάπτω επιστολή που υπέγραψαν οι Νομαρχιακές επιτροπές ΑΜΘ του (ΣΥΡΙΖΑ) κόμματός σας και την επερώτηση-καταγγελία βουλευτή του κόμματός σας Χρήστου Καραγιαννίδη διότι πιθανόν να μην τις διαβάσατε.
 
• Επειδή πιστεύω ότι η υγεία δεν είναι τομέας για παιχνίδια, πολιτικές ισορροπίες- ψηφοθηρία, και δεν συναινώ στην συνδιοίκηση της Θράκης.
 
• Επειδή από την μέχρι σήμερα εμπειρία μου, διαπιστώνω ότι και από την σημερινή κυβέρνηση και εσάς ως ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως και από προηγούμενες κυβερνήσεις λείπει το πραγματικό ενδιαφέρον για παροχή έστω και των βασικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Ροδόπης (ελάχιστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ελλείψεις υλικών και εξοπλισμού, ανεπαρκής χρηματοδότηση, ακατάλληλες κτηριακές εγκαταστάσεις),
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον, χωρίς την συναίνεσή μου, ορισμό μου ως μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Κομοτηνής και παρακαλώ για την άμεση αντικατάστασή μου.
 
Σάμος 07 Σεπ 2016
Κωνσταντίνος Βουζουκίδης»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.