Αριστερα της ανατροπης η αριστερα της ντροπης;

Οι γνωστοί φασίστες έδρασαν ξανά. Μετά την κατάλυση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και την πραγματοποίηση κατάληψης χωρίς πλαίσιο, μετά τον εξευτελισμό της Πολυτεχνικής Σχολής Πανελλαδικά με το χτίσιμο της πόρτας, την Τρίτη 6/3 προστέθηκε άλλο ένα κεφάλαιο ντροπής στην παράταξη των ανεύθυνων που ιστορικά ταλαιπωρούν τον Σ.Φ. Πολυτεχνικής Ξάνθης με τις πρακτικές τους.

Την Τρίτη, λοιπόν, κατά την ψήφιση των πλαισίων της Γενικής Συνέλευσης αρνήθηκαν επίμονα και προκλητικά την καταμέτρηση των φοιτητών προδικάζοντας το αποτέλεσμα δια γυμνού οφθαλμού. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε αίτημα από δύο παρατάξεις για καταμέτρηση, οι αμεσοδημοκράτες αποχώρησαν από τη Γενική Συνέλευση, θεωρώντας (δια γυμνού οφθαλμού) ότι το πλαίσιό τους πλειοψήφησε παίρνοντας μαζί και τη σφραγίδα του Συλλόγου μην αφήνοντας να σφραγισθεί το πλαίσιο της ΠΑΣΠ.

Ενιαία Ανεξάρτητη Αντι-δημοκρατική Κινηση

•Μας είπαν δεξιούς, μας είπαν ΟΝΝΕΔίτες, αλλά τελικά απέδειξαν περίτρανα το πραγματικό τους πρόσωπο! Όπου δεν υπάρχουν μπράβοι και τραμπούκοι αναλαμβάνουν οι “αμεσοδημοκράτες” να παίξουν το ρόλο τους επάξια.

•Τα μεγάλα μίση κρύβουν μεγάλα πάθη!! Για άλλη μια φορά ο σοφός λαός επιβεβαιώθηκε, αφού οι “τιμητές” της αριστεράς που τόσο απεχθάνονται τη χούντα κατάφεραν κ έγιναν ίδιοι και απαράλλαχτοι. Με ένα νέο “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” φεύγουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας μη αναγνωρίζοντάς τη και με την απαίτηση να ισχύσει το δικό τους πλαίσιο. Να σας ενημερώσουμε απλά ότι την περίοδο εκείνη ο Παπαδόπουλος είχε κάνει δημοψήφισμα για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον, αλλά όπως φαίνεται ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο!

•ΕΑΑΚ – Δημοκρατία 2-0 (για να μην ξεχνάμε και τις διαγραφές φοιτητών πριν από μερικά χρόνια όπου ήταν η πρώτη απόδειξη της δημοκρατικής τους συνείδησης!). Κατόπιν σκληρής προπόνησης και μεγάλης προσπάθειας κατάφεραν τελικά τα ΕΑΑΚ να αποκλείσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες. Να δούμε στον επόμενο γύρο οι μεγάλοι προπονητές των ΕΑΑΚ τι άλλες τακτικές μας επιφυλάσσουν ώστε να επιτύχουν την κατάληψη της σχολής.

•Οι αριστερές μάσκες έπεσαν και οι φασίστες αποκαλύφθηκαν! Το αναφαίρετο δικαίωμα στο λόγο και την ελεύθερη έκφραση (βλέπε άσυλο), βασικό συστατικό του δημοκρατικού πολιτεύματος, κάποιοι (βλέπε ΕΑΑΚ), προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αφαιρέσουν από τους “πολιτικούς” τους “αντιπάλους” αν μπορούν κατά κάποιο τρόπο τα ΕΑΑΚ να θεωρηθούν πολιτική παράταξη. Η πολιτική τους ένδεια και η απουσία πολιτικών θέσεων και προτάσεων τους οδηγεί στη διάλυση γενικών συνελεύσεων και σε ενέργειες που δεν τιμούν το Σ.Φ. Πολυτεχνικής Ξάνθης. Τρανταχτό παράδειγμα αποτέλεσε η ρίψη μπουκαλιού κατά την τοποθέτησή μας στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου και ενώ αναφερόμασταν στους εν λόγω ‘κύριους΄.

Δώσανε μια ακόμη θεατρική παράσταση αλλά δεν περιμένανε να δούνε την αντίδραση του κόσμου. Μήπως τελικά είναι αυτό που τους φοβίζει;

ΠΑΣΠ Ξάνθης

Η απάντηση στα μπουκάλια

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.