Αρατος:Εφοδος της αστυνομιας σε καφενειο με «φρουτακια»

5 συλλήψεις και κατάσχεση 8 υπολογιστών και 2.155 ευρώ

Έφοδο σε καφενείο, που είχε μετατραπεί σε μικρό καζίνο, στον οικισμό Άρατος Ροδόπης, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο καφενείο, όπου εντόπισαν τον 32χρονο ιδιοκτήτη, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιτρέποντας τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 49, 51 και 62.
 
Η δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου, περιλαμβάνει τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί παιγνίων, αλλά και της παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθόσον στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχε εγκατεστημένο και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, αποτελούμενο από μία κάμερα και ένα καταγραφικό μηχάνημα. Εις βάρος των υπόλοιπων τεσσάρων ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
 

 
Σημειώνεται ότι στο εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κάμερα, ένα καταγραφικό μηχάνημα, μία ηλεκτρονική συσκευή και το χρηματικό ποσό των 2.155 ευρώ.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.