Αποκλεισμος της Νομαρχιας Εβρου απο αγροτες

Τη Νομαρχία Έβρου απέκλεισαν οι αγρότες του Δήμου Φερών με τα μηχανήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική ανέχεια στην οποία βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος.

Το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας τους παρέλαβε ο Αναπληρωτής Νομάρχη – Αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα κ. Μιχάλης Κογιομτζής.

«Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια. Όπου μπορεί η νομαρχία θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Όπως βλέπετε σήμερα εδώ βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο, εκπρόσωποι κομμάτων, οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης και Φερών, και αγρότες που αγωνίζονται και βρίσκονται σε απόγνωση. Είναι γνωστό ότι τα γεωργικά νοικοκυριά βρίσκονται σε απελπισία αφού το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί και οι τιμές όλος παραδόξως μειώνονται σε σχέση με πέρυσι μέχρι και 50%. Δε συμφέρει πλέον να καλλιεργούν τίποτα. Και δεν είναι μόνο οι αγρότες, αλλά είναι ένας κύκλος που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην αγορά» είπε ο κ. Κογιομτζής. Και συνέχισε «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα σταθούμε κοντά σας, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, θα πρέπει να βρεθούν λύσεις να ενισχυθεί το εισόδημά σας και να διευθετηθούν κάποιες υποχρεώσεις προς τις Τράπεζες.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.