Αποκατασταθηκε πληρως η καμενη οικια στις Σαπες

Χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά πολιτών και φορέων της περιοχής

Για την πλήρη, σχεδόν γιατί οι εργασίες συνεχίζονται, αποκατάσταση της οικείας στις Σάπες που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά στις αρχές του Ιουνίου, διαβάσαμε στην εφημερίδα «Ελεύθερη άποψη της Ροδόπης».
 
Αποκατάσταση η οποία έγινε πραγματικότητα χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά και συμπαράσταση πολιτών και φορέων της περιοχής που ήδη από την ημέρα της πυρκαγιάς είχαν εκφράσει την διάθεσή τους να βοηθήσουν την οικογένεια, η οποία αντιμετώπιζε καταστροφές που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων ξεπερνούσαν τις 100.000 ευρώ.
 

Τα λόγια όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση έγιναν πράξη και έτσι η σημερινή εικόνα της καταστρεμμένης οικείας, δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες των προηγούμενων μηνών, καθώς με την συμβολή όλων η ανακατασκευή της έγινε πραγματικότητα και μάλιστα άμεσα, αθόρυβα και διακριτικά.
 
Μία άκρως αισιόδοξη, ελπιδοφόρα και συγκινητική είδηση που έρχεται να διαψεύσει τον ισχύοντα κανόνα των σημερινών –και των ελληνικών- νοικοκυριών της λογικής «του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».
 
Εύγε σε όλους και ευχαριστούμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.