Αποχωρει απο την Αντιδημαρχια ο Μανωλης Ταπατζας

«Έχει συντελεστεί σημαντικό έργο που δεν θα μπορούσε να είναι τόσο ουσιώδες αν δεν υπήρχαν οι ανάλογες συνεργασίες»

Αποχωρεί από τη θέση του Αντιδημάρχου Κομοτηνής ο κ. Μανώλης Ταπατζάς, μετά από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια θητείας.
 
«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, μιας και κλείνει ένας κύκλος της ενασχόλησής μου ως Αντιδήμαρχος διοίκησης και συντονισμού» σημείωσε ο κ. Ταπατζάς, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του το Σεπτέμβριο του 2014.
 
Σε όλη αυτή την περίοδο θεωρεί, όπως δήλωσε, πως «έχει συντελεστεί από τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία ένα σημαντικό έργο, το οποίο όμως δεν θα μπορούσε να είναι τόσο ουσιώδες αν δεν υπήρχαν οι ανάλογες συνεργασίες». Για αυτό και ευχαρίστησε όλους τους συναδέρφους του Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής, η συνεργασία των οποίων ήταν πολύ σημαντική ώστε να συντελεστεί και να επιτευχθεί αυτό το έργο.
 
Τέλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και προς όλους τους δημότες της Κομοτηνής, που με την παρουσία τους βοήθησαν και αυτοί στην όλη προσπάθεια.
 
Με το κλείσιμο του κύκλου αυτού, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για αυτόν, ελπίζει πως η παρουσία του και η αποτελεσματικότητά του αυτό το διάστημα να ήταν ανάλογη των προσδοκιών τόσο της Δημοτικής αρχής όσο και των πολιτών. Για αυτό και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη για την τιμή που του έκανε τόσο με την ανάθεση των καθηκόντων αυτών, όσο και με το σεβασμό της επιθυμίας του να αποχωρήσει από αυτή τη θέση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.