Αποχωρει απο τη διοικηση του Σωματειου Καφεποτοπωλων Κομοτηνης και Περιφερειας ο Γιαννης Μαυριδης

Μετά από είκοσι χρόνια στο ΔΣ και έξι χρόνια ως πρόεδρος

Την αποχώρισή του από τη διοίκηση του Σωματείου Κεφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Μαυρίδης, μετά από είκοσι χρόνια στο ΔΣ και έξι χρόνια ως πρόεδρος.
 
Με ανακοίνωσή του που αποχαιρετά τους συναδέρφους του και ευχαριστεί τα μέλη του ΔΣ.
 
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλησπέρα.
 
Ύστερα από είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ τού σωματείου, τα τελευταία έξι ως Πρόεδρος πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τη Διοίκηση.
 
Μαζί καταφέραμε πολλά. Περάσαμε την κανονιστική το 2015 ώστε τα μαγαζιά μας να μπορούν να παίζουν μουσική με ανοιχτές πόρτες κ παράθυρα, να γίνονται live στα μαγαζιά με τρία όργανα, πράγμα πού απαγορευόταν.
 
Επίσης μειώσαμε το πρόστιμο για τα db από 500 στα 300 ευρώ. Καταφέραμε να κλείσουμε όλοι τις επιχειρήσεις μας για μία μέρα για το ασφαλιστικό κ φορολογικό σύστημα το οποίο ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Καταφέραμε με την κανονιστική να πάρουμε παράταση τους καλοκαιρινούς μήνες ως τις δώδεκα.
 
Μειώσαμε το κόστος των τραπεζοκαθισμάτων σε ποσοστό 25% .Περάσαμε με την κανονιστική απόφαση σημαντικές αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία των μαγαζιών όσο φυσικά μας επιτρεπόταν να παρέμβουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία την οποία είχαμε»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.