Αποχαιρετιστηριο παρτι για τους συντελεστες του «Μη μου λες αντιο»

Αναχώρησαν χθες από την πόλη μας, για να επανέρθουν μετά από δυο μήνες, οι συντελεστές της σειράς «Μη μου λες αντίο» της οποίας τα γυρίσματα γίνονται και εδώ στην Κομοτηνή. Για το λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ανατόλια» κ. Χρυσοχοϊδης με άλλα λόγια «ο οικοδεσπότης» του συνεργείου διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν των συντελεστών της σειράς το βράδυ της Δευτέρας.

Τόσο ο σκηνοθέτης όσο και οι ηθοποιοί έμειναν έκθαμβοι από τη φιλοξενία του κόσμου της περιοχής.

«Η φιλοξενία του κόσμου ήταν κάτι το καταπληκτικό, μια φοβερή ζεστασιά και αγκαλιά.

Οι άνθρωποι μας ανοίξανε τις ψυχές τους, μας είπαν τις ιστορίες τους, ήταν καταπληκτική η αίσθηση οικειότητας και η αίσθηση ότι ανήκουμε εδώ όλο τον καιρό που ήμασταν» σημειώνει ο κ. Μανουσάκης.

Ο σκηνοθέτης της σειράς αισθάνεται πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των προσπαθειών του «με την έννοια ότι δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους.

Βέβαια πάντα υπάρχουν κουβέντες, συζητήσεις, παρατηρήσεις οι οποίες είναι πολύ ωφέλιμες για μας.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά μαθαίνουμε τον τόπο, τους ανθρώπους και συνέχεια προσπαθούμε να σταθούμε στο ύψος των ανθρώπων που μας φιλοξένησαν και μας αγάπησαν».

H Άννα Τσουκαλά που υποδύεται το ρόλο της Μελέκ, τον θεωρεί το ρόλο- σταθμό στη ζωή της.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν δύσκολο στην πορεία όμως μέρα με τη μέρα μου γινόταν πιο οικείος.

Είναι από τους πιο ωραιότερους ρόλους που άγγιξα ποτέ στη ζωή μου»

Για την κ. Τσουκαλά το όνομα Μανούσος Μανουσάκης είναι το «δυνατό» σημείο των γυρισμάτων.

«Είναι πολύ δυνατός σκηνοθέτης και δυνατά αισθάνομαι όσες φορές είμαι μαζί του, γεγονός που έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία».

Όσα για τα ήθη και τα έθιμα των μουσουλμάνων η κ.Τσουκαλά, η οποία υποδύεται μια μουσουλμάνα, δηλώνει ότι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα γιατί θεωρεί ότι όλα στη ζωή μας είναι θέμα συνήθειας και «όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που έχει πραγματικά συνηθίσει και μεγαλώσει ο κάθε άνθρωπος πάνω σε αυτή τη γη».

Από την άλλη ο κ. Μπεγνής θεωρεί πολύ δύσκολο να παίξει κάτι που είναι κόντρα στον ίδιο «για αυτό το λόγο διάβασα πολύ, μελέτησα τα τούρκικα έζησα με τους ανθρώπους εδώ για να δω πως σκέφτονται, πως κινούνται και ήτανε νομίζω ένα οδοιπορικό πάρα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο».

Τέλος «η απίστευτη φιλοξενία των ανθρώπων» είναι εκείνο που θα λείψει τόσο για την κ.Τσουκαλά όσο και για τον κ. Μπενγή όταν θα φύγουν από την Κομοτηνή.

«Η Κομοτηνή είναι πάρα πολύ φιλόξενη πόλη με καταπληκτικούς κατοίκους, αυτό είναι γνωστό, το είχαμε ακούσει και το διαπιστώσαμε και μόνοι μας.

Χριστιανοί και μουσουλμάνοι μας ανοίξανε τα σπίτια τους, μας δέχτηκαν με πάρα πολύ αγάπη, ειδικά μετά την προβολή του σίριαλ το οποίο αγάπησε ο κόσμος.

Αντιμετωπίσαμε μια αγάπη που δεν είχαμε ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μας» δηλώνει ο κ. Μπεγνής.

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.