Αποχαιρετιστηρια εκδηλωση του φροντιστηριου ELIT

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών αλλά και γονέων πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια για το σχολικό έτος 2004-2005 εκδήλωση του φροντιστηρίου ELIT σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας το βράδυ της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές με μεγάλη επιτυχία διάβασαν ποιήματα, παρουσίασαν σκέτς και απήγειλαν τραγούδια στα Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά.

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσουμε το ταλέντο των παιδιών στα Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε οι μαθητές μας προσπάθησαν να αυξήσουν τις γνώσεις τους πάνω στις τρεις αυτές γλώσσες όπως επίσης και να ετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για την εκδήλωση αυτή. Τα παιδιά έμαθαν με τον καλύτερο τρόπο τα Ελληνικά, τα Τούρκικα αλλά και τα Αγγλικά και τώρα παρουσιάζουν στους γονείς τους όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα» υπογράμμισε η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου κ. Μπελμά Γκιογεμπακάν η οποία πιστεύει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στις τρεις γλώσσες. «Δεν γνωρίζουν αρκετά τη μητρική τους γλώσσα και για αυτό δυσκολεύονται να βρουν τις αντίστοιχες λέξεις στα Ελληνικά και στα Αγγλικά».

Όσον αφορά στη θερμή ανταπόκριση του κοινού η κ. Γκιογεμπακάν σχολίασε: «Οι άνθρωποι μας έχουν εμπιστευτεί κατά ένα βαθμό και μας έχουν επιλέξει και σήμερα ήρθαν εδώ για να δουν το έργο μας».

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.