Αποχαιρετισμοι και καλωσορισματα με κοινη συνιστωσα τον χορο

Στο τελευταίο πάρτι της φετινής χορευτικής χρονιάς του Συλλόγου Alma Libre

Με ένα ατέλειωτο πάρτι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον χορό να πρωταγωνιστεί σε όλες τους τις μορφές, μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αποχαιρέτησαν την φετινή χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου “Alma Libre”, που πραγματοποιήθηκε στην Πισίνα Καλυψώ.
 
Ταυτόχρονα τα μέλη του συλλόγου καλωσόρισαν και το καλοκαίρι, εξ ου και το όνομα του πάρτι «Welcome Summer Latin Party» , παρέα με φίλους, χορευτές και μη, από την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί τους.
 
Τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν την δουλειά που γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, μέσα στα διάφορα χορευτικά τμήματα αυτού, παρουσιάζοντας χορογραφίες, latin κυρίως χορών, με ευφάνταστα κοστούμια, όπως αυτό των αεροσυνοδών και κυρίως με αστείρευτο κέφι.
 
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η πρωτοποριακή Bachata Rueda που «χάρισαν» στους παρευρισκομένους οι Γιώργος Αθανασιάδης και Λένα Γκούσεβα, ο χορός των δασκάλων Salsa La Vista, Vangel και Mariana, καθώς και η χορογραφία Kizomba, που εντάχθηκε φέτος στο πρόγραμμα του συλλόγου και την οποία επιμελήθηκαν η Κατερίνα Μαλούση και ο Μαρίνος Καραφωτίου.
 
«Επίτιμος» καλεσμένος του party ήταν ο Mr Bachata Νεκτάριος Βασιλείου και το λάτιν συγκρότημα Los Mafiosos, που απογείωσαν μουσικά την βραδιά καθώς και ο Dj Corteli που έλαβε ακολούθως την σκυτάλη χαρίζοντας αγαπημένες του μελωδίες στο κοινό.

Ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με όλους τους παρευρισκομένους, μέλη και μη του Alma Libre, να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην πίστα, ενώ στο τελείωμα της βραδιάς, τα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν σε όλους ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα και καλύτερα πράγματα από την νέα χορευτική χρονιά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.