Αποχαιρετησε με νικη το 2019 η ΑΕ Κομοτηνης

ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 3-0

Παρουσιάζοντας το σοβαρό πρόσωπο που απαιτούταν στην αναμέτρηση, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επικράτησε με 3-0 της ΧΑΝΘ αποχαιρετώντας το 2019 με νίκη, μένοντας μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη δέχθηκε ουσιαστικά πίεση μόνο στο 3ο σετ, όπου για πρώτη φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1 πόντο αλλά και εκεί στο κρίσιμο σημείο πήρε δύο πολύτιμους πόντους και την σπουδαία νίκη.

Η ΑΕ Κομοτηνής αγωνίστηκε με τον Αγγέλη ως διαγώνιο, τον Βλαχόπουλο στην πάσα, τους Δημητριάδη, Χρυσοστόμου στα άκρα, τους Παπαγεωργίου, Κυριακίδη στο κέντρο και λίμπερο τους Γεωργιόπουλο και Ποιμενίδη ενώ μέσα στη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκαν ακόμα οι Γκόνας, Κοβάτσεφ, Χατζόπουλος και ΑΪβαλιώτης.

Στην αντίπερα όχθη, η ΧΑΝΘ αγωνίστηκε με τους Παπαϊακώβου ως διαγώνιο, τον Ευγενίδη στην πάσα, τους Μαυράκη, Μπατσαρά στα άκρα, τους Σιούτη, Τσαχλάρη ως κεντρικούς και λίμπερο τον πολύπειρο Πάντσιο.

Στο πρώτο σετ, οι «Κιτρινόμαυροι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι κατακτώντας το με 25-17 με την ΧΑΝΘ να γίνεται λίγο πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο σετ, το οποίο όμως πάλι κατέληξε στην ομάδα της Κομοτηνής με 25-21. Στο τρίτο και πιο ενδιαφέρον, η ΑΕ Κομοτηνής έδειξε λίγο χαλαρότητα την οποία εκμεταλλεύτηκε η ΧΑΝΘ που έφτασε να προηγείται με 23-22 αλλά με ένα 3-0 σερί η ΑΕΚ κατέκτησε και το τρίτο σετ με 25-23 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2019, που αφήνει στους ανθρώπους της Κομοτηνής ανάμεικτα συναισθήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.