«Απο τον Νομο Ροδοπης απουσιαζει η κεντρικη βουλευτικη εκπροσωπηση»

Κατέθεσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ροδόπης ο Μιχάλης Κακουλίδης

Εχθές το πρωί κατέθεσε την υποψηφιότητά του για να διεκδικήσει την προεδρία της ο κ. Μιχάλης Κακουλίδης, εν ‘ όψει των ερχόμενων εσωκομματικών εκλογών που αναμένεται να διενεργηθούν στις 13 Μαΐου.
 
Από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή, ο υποψήφιος χαρακτήρισε το δικαίωμα ψήφου των μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας ως «ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμά τους», κρίνοντας  πως με τον τρόπο αυτό προσφέρουν στην παράταξη το «έρεισμα» και τη «δύναμη» που χρειάζεται, ώστε να  μπορέσει να επαναλειτουργήσει και να αναδιοργανωθεί σε όλους τους τομείς του  ο Νομός Ροδόπης από τον οποίο τόνισε εμφατικά πως «απουσιάζει η κεντρική βουλευτική εκπροσώπηση».
 
Ο ίδιος αναφορικά με την υποψηφιότητά του έθεσε στόχους «ενωτικούς» κρίνοντας πως αυτοί που πραγματικά υποστηρίζουν και στηρίζουν την παράταξη είναι οι οπαδοί της, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν αποστασιοποιηθεί τελευταίως από τα πολιτικά δρώμενα της ΝΟΔΕ στον Νομό Ροδόπης. 

«Ο Ιωάννης Βεζυριαννίδης είτε αφέθηκε, είτε δεν κατάφερε να προσελκύσει τον κόσμο προκειμένου να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντά του»

Τους οπαδούς αυτούς, σύμφωνα με τον κ. Κακουλίδη, οφείλουν το κόμμα και η παράταξη να «ενεργοποιήσουν, συσπειρώνοντας τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αναλάβει ο καθένας ένα κομμάτι ευθύνης». Με τον τρόπο αυτό ο υποψήφιος πρόεδρος θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να εκλεγεί πρώτο κόμμα του Νομού, αλλά και να αναδείξει – ει δυνατόν – δύο βουλευτές, ώστε να επανέλθει στα κοινοβουλευτικά δρώμενα της χώρας μας.
 
Παρουσιάζοντας την εικόνα που έχει για τη σημερινή διοίκηση της ΝΟΔΕ Νομού Ροδόπης, ο κ. Κακουλίδης μίλησε για τον πρόεδρο, κ. Ιωάννη Βεζυριαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είτε αφέθηκε μόνος του ή από τους συνεργάτες του, είτε δεν κατάφερε να προσελκύσει τον κόσμο προκειμένου να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα που υπαγορεύει κάθε νομαρχιακή οργάνωση».
 
Κάνοντας μία αναδρομή στην «μακροχρόνια ενασχόλησή του με τα κομματικά της Νέας Δημοκρατίας» εξέφρασε την άποψη πως η θέση για την οποία έχει θέσει υποψηφιότητα «δεν είναι προεδρική αλλά σύσσωμη κομματική», διότι κανένας πρόεδρος από μόνος του δεν θα μπορέσει να αλλάξει ή να προσφέρει κάτι.
 
Έχοντας υπ’ όψιν του όλα τα παραπάνω, ο κ. Κακουλίδης έθεσε ως κυρίαρχο πλάνο της δράσης του την συσπείρωση όλων των στελεχών στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νομού Ροδόπης ώστε να επιτευχθεί μέσω αυτής η επαναλειτουργία κάθε τομέα της περιοχής, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως οι αποφάσεις θα λαμβάνονται μετά από συζήτηση με απλό κόσμο «στα χωριά και τα καφενεία», ενώ θα μεταφέρονται «με αποφασιστικότητα και όχι με παρακάλια» στην κεντρική διοίκηση.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.