Απο το θεατρικο σανιδι στην οθονη του υπολογιστη μας η Αννα Μαχαιροπουλου

Η νέα διαδικτυακή σειρά με την «υπογραφή» της “MaikProductions” θα μας ξεναγήσει σε κάθε γωνιά της Κομοτηνής

Την γνωρίσαμε μέσα από την ενασχόλησή της με την τέχνη και δη με το κομμάτι της σκηνοθεσίας, καθώς έχει προσφέρει στην πόλη μας αγαπημένες παραστάσεις με γέλιο, ένταση και πολλές φορές βαθιά νοήματα.
 
Ο λόγος για την σκηνοθέτιδα, Άννα Μαχαιροπούλου που έχοντας περάσει από το θεατρικό σανίδι αποφάσισε να μας ξεναγήσει στις ομορφιές της Κομοτηνής, μέσα από μία σειρά επεισοδίων με την υπογραφή της “MaikProductions”, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν εν καιρώ.
 
Όπως μας εκμυστηρεύθηκε ο ιδρυτής της ομάδας, Μιχάλης Βαμβακάς η συνεργασία τους δεν αποτελεί είδηση, μιας και τους ενώνει μία δυνατή φιλία και πολλές αναμνήσεις από κοινά τους βήματα. Κατά την διάρκεια του μεγάλου πάρτι για τα 20 χρόνια της “MaikProductions” – τα οποία συμπίπτουν και με την 10ετη παρουσία του θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σκηνής», με το οποίο έχει, επίσης, διαγράψει κοινή πορεία – ο ίδιος αποκάλυψε στον «ΠτΘ» μερικές λεπτομέρειες για το νέο τους εγχείρημα.
 
Πρόκειται, λοιπόν, για μία προσπάθεια να αναδειχθούν γνωστές και άγνωστες γωνιές της ιδιαίτερης πόλης μας. Ένα οδοιπορικό που θα περιλαμβάνει από σημεία  κατατεθέν, όπως η Πλατεία Ειρήνης, ο πεζόδρομος της Βενιζέλου και το Σπαθί μέχρι τα γραφικά στενά και τις γειτονιές της. Παράλληλα η Άννα Μαχαιροπούλου σε ρόλο αφηγήτριας θα «συστήσει» στο κοινό γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, αρχής γενομένης από την Άρτεμις Τσολάκη που θα πρωταγωνιστήσει στο πρώτο επεισόδιο με φόντο το Ρολόι.
 
Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Άννα Μαχαιροπούλου και την “MaikProductions” στο νέο τους εγχείρημα που με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.