Απο το Νοσοκομειο αρχισε την «υιοθεσια» της Ροδοπης ο Αδωνις Γεωργιαδης

«Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν υπάρχει χριστιανός βουλευτής στο κοινοβούλιο, έχω την απόλυτη διάθεση να με θεωρήσετε δικό σας βουλευτή και να ασχοληθώ με τα τοπικά σας προβλήματα, σα να είναι η εκλογική μου περιφέρεια. Γιατί δεν μπορούμε να σας αφήνουμε ανεκπροσώπητους για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλω να αισθανθεί ο χριστιανικός πληθυσμός ότι δεν μένει ανεκπροσώπητος». Τα παραπάνω είχε δηλώσει από την Κομοτηνή ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν περίπου δύο μήνες. Όπως φαίνεται όμως δεν στάθηκε μόνο στα λόγια, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά άρχισε να υλοποιεί την υπόσχεσή του, καταθέτοντας ερώτηση στη βουλή για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.
 

Βέβαια, ήδη από την εισαγωγή της ερώτησης, φαίνεται πως ο βουλευτής έχει άγνοια για την υπάρχουσα κατάσταση, αφού παρουσιάζει τους εργαζομένους του Νοσοκομείου να απειλούν με  κλείσιμο δρόμων, σχολείων και καταστημάτων, αν δε λυθεί άμεσα το σοβαρό ζήτημα της υποστελέχωσης.
 
Κατά τα άλλα, ο κ. Γεωργιάδης ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να ενισχύσει με προσωπικό το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες λειτουργίας του, αν μπορεί να εξεταστεί το ζήτημα συνεχούς και εκ περιτροπής μετακίνησης από τα γειτονικά Κέντρα Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ. νοσηλευτών, μαιών, χειριστών ιατρικών μηχανημάτων και παρασκευαστών με ευέλικτες διαδικασίες, ώσπου να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις, και επιπλέον αν προτίθεται να ενισχύσει το Νοσοκομείο με πεντάμηνα κοινωφελούς εργασίας και να παραχωρήσει επιπλέον κονδύλιο για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού.
 
Όπως καταλαβαίνετε, ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Κομοτηνής την «υιοθεσία» της Ροδόπης… Χ.Λ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.