Απο τις Σερρες … μεσω Οφρυνιου, στην Κομοτηνη

Ένα νέο κατάστημα στη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νομού προστέθηκε στην πόλη της Κομοτηνής ικανοποιώντας απαιτήσεις επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού. Το κατάστημα «ERGO Κουρτίδης» εγκαινιάστηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, με την τιμητική για τους ιδιοκτήτες παρουσία πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων οικονομικών φορέων. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Κυπριανίδης και ο δήμαρχος Αμφίπολης κ. Πέτρος Πετρίδης.

Σερραίοι οι ιδιοκτήτες, ανέπτυξαν την οικογενειακή τους επιχείρηση ξεκινώντας πριν δώδεκα χρόνια από την Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, όπου διατηρούν το κεντρικό τους κατάστημα και επεκτάθηκαν στην Κομοτηνή με το πρώτο τους υποκατάστημα, σε ένα χώρο 1700τμ όμορφα διακοσμημένο, «ώστε οι πελάτες μας να κινούνται σε ευχάριστο περιβάλλον», απασχολώντας δώδεκα υπαλλήλους. Την ευθύνη τού υποκαταστήματος έχει η κ. Ειρήνη Κουρτίδου η οποία σημειώνει: «Η Κομοτηνή είναι ένας σταθμός για την επιχείρησή μας και η ίδρυση του πρώτου υποκαταστήματος δείγμα της ανοδικής της πορείας. Η χημεία και τα δεδομένα της πόλης ταιριάζουν με τη χημεία της επιχείρησής μας και εύχομαι να είναι για όλους μας μια καλή αρχή για την παραπέρα πορεία μας».

Τη βεβαιότητα για την επιτυχία τής Ειρήνης στη διεύρυνση της επαγγελματικής της δραστηριότητας επισήμανε ο δήμαρχος Αμφίπολης, τονίζοντας «η Ειρήνη είναι ικανή για ακόμη περισσότερα πράγματα, όπως το έχει άλλωστε αποδείξει μέχρι τώρα στην επιχείρησή τους, αλλά και στον Δήμο μας».

Έφη Μωραΐτου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.