Απο τη Ροδοπη συμμετειχαν ο Κωστας Χουβαρδας, ο Ριτβαν Μουμιν, ο Μεμετ Γιακουμπ και η Νικολετα Πετκιδου

Υπό την Προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου συνεδρίασε την Παρασκευή η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι είναι η τελευταία πριν το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Από τη Ροδόπη συμμετείχαν ο Κώστας Χουβαρδάς, ο Ριτβάν Μουμίν, ο Μεμέτ Γιακούμπ και η Νικολέτα Πετκίδου.

Όπως ανέφερε η συμμετέχουσα Νικολέτα Πετκίδου, στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας, στην οικονομία, στην φτώχεια, στο ασφαλιστικό, στην ακρίβεια, καθώς και για τι σημασία που δίνει το ΠΑΣΟΚ στην παιδεία και στις νέες τεχνολογίες. «Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενότητα που απαιτείται για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να πάει ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει και πάλι δύναμη ανατροπής και το συνέδριό του αποτελεί ένα βήμα για να πείσουμε τη νέα γενιά και τον ελληνικό λαό ότι είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε νέα σελίδα για τη χώρα». Σύμφωνα με την κ. Πετκίδου ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στο ΠΑΣΟΚ «το Συνέδριο θα αποδειχθεί το κορυφαίο πολιτικό γεγονός για τον τόπο, καθώς αποτελεί το πρώτο βήμα, μετά από το οποίο θα ακολουθήσουν πολλά βήματα, ώστε να δημιουργηθεί η κοινωνική συμμαχία, η οποία θα στηρίξει τις απαιτούμενες για τον τόπο αλλαγές».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους τομείς του προγράμματος, η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, ο κ. Πολυζωγόπουλος για την πορεία του Συνεδρίου, για τις αλλαγές στο καταστατικό και ακολούθησαν οι ομιλίες των μελών της ΚΟΕΣ.

Οι εργασίες της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου αναμένονταν να ολοκληρωθούν την Παρασκευή το βράδυ με τη δευτερολογία του κ. Παπανδρέου.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.