Απο τη Δευτερα η τριτη διανομη προιοντων παντοπωλειου

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης καθώς και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών με χθεσινή τους ανακοίνωση ενημερώνουν τους δικαιούχους ότι τη Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 μετά το μεσημέρι λόγω παραλαβής κοτόπουλου και οπωρολαχανικών, την Τρίτη 31 Μαΐου και την Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι θα διανείμουν είδη παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
 
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενιστάμενοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί θα παραλάβουν τα προϊόντα που τους αντιστοιχούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου από 09:00 – 14:00. Επίσης την ίδια μέρα και ώρες μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα προηγούμενων διανομών, όσοι ωφελούμενοι δεν τα είχαν παραλάβει.
 
Να θυμίσουμε ότι τόποι διανομής είναι:
• για τον Δήμο Κομοτηνή – το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1),
• για τον Δήμο Αρριανών – για τους οικισμούς της Δ.Ε. Φιλλύρας στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Αρριανών στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Κέχρου στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου, και για τους οικισμούς της Δ.Ε. Οργάνης αντίστοιχα στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης,
• για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών – για τη Δ.Ε. Σαπών ο χώρος του αμαξοστασίου (πρώην ΔΕΑΣ) στις Σάπες, για τη Δ.Ε. Ξυλαγανής ο χώρος του αμαξοστασίου (απέναντι από το στρατόπεδο) στην Ξυλαγανή.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.