Απο απολυτη επιτυχια στεφθηκε το τριημερο σεμιναριο Aikido του Διας-Budo Academy

Προσκεκλημένος εκπαιδευτής ο κάτοχος 4 Dan Δ. Γεωργιάδης από τη Μυτιλήνη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο σεμινάριο Aikido στην πόλη μας το τριήμερο 14,15 και 16 Απριλίου 2016. O Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Δίας-Budo Academy του A. Παρασίδη σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή του συλλόγου Μ. Βεβενιά προσκάλεσαν τον κάτοχο 4 Dan στην πολεμική Τέχνη του Αikido κ. Δημήτρη Γεωργιάδη από τη σχολή της Μυτιλήνης ο οποίος έφτασε στην πόλη μας με τη συνοδεία του βοηθού του κ. Γ. Στεργιανού 3 Dan Aikikai αλλά και μαθητών του.
 
Το τριήμερο σεμινάριο εκτός από πολλές ώρες άθλησης είχε και εξετάσεις όπου οι συμπολίτες-αθλητές του Συλλόγου μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Τις καλύτερες εντυπώσεις από τον νέο χώρο της Ακαδημίας εξέφρασαν οι προσκεκλημένοι και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Α. Παρασίδη και τον εκπαιδευτή Αikido Μ. Βεβενιά για την άψογη διοργάνωση.
 
Φιλόξενη η Κομοτηνή και το απέδειξε με την έκπληξη που επιφύλαξαν οι αθλητές της Κομοτηνής στον εορτάζοντα προσκεκλημένο εκπαιδευτή ο οποίος από τώρα δήλωσε το παρών για το σεμινάριο της επόμενης χρονιάς.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και πάντα να γίνονται εκδηλώσεις που να προάγουν τον αθλητισμό, την υποστήριξη και τη συνεργασία.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.