“Απο αυτη την προσπαθεια ας μην λειψει κανεις”

Στο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Ροδό-πης έδωσε το στίγμα της αναπτυξιακής προσπάθειας που γίνεται μέσω αυτής της έκθεσης αλλά, και στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν όσον αφορά το μέλλον της.

Ο κ. Σταυρόπουλο αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΕΤΒΑ.

«Όμως προκύπτουν και τα νέα δεδομένα με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΕΤΒΑ. Ο χώρος της έκθεσης θα πρέπει να αλλάξει και γι’ αυτό η Νομαρχία Ροδόπης και πάλι πρώτη δίνει λύσεις.

Θα παραχωρήσει την έκταση που χρειάζεται ώστε να υπάρχει ένα μόνιμο εκθεσιακό κέντρο υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψει τις νυν αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του φορέα.

Μάλιστα εκτιμούμε πως, αν ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαδικασίες, από του χρόνου κιόλας η έκθεση θα μπορούσε να μεταφερθεί στον νέο χώρο, αφού μεταφερθούν οι λυόμενες μεταλλικές κατασκευές που υπάρχουν εδώ σήμερα.

Αυτό, άμεσα, θα δώσει και την νέα πνοή. Την νέα ορμή που πρέπει να έχει η έκθεση, ταυτόσημη της νέας αναπτυξιακής δύναμης της περιοχής μας.

Εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Καλούμε όλους τους φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να δείξουν τον ίδιο ζήλο, μακριά από έριδες, ζήλιες και μικροκομματικά οφέλη. Η Έκθεση και η περιοχή μας πρέπει να αναπτυχθούν και θα αναπτυχθούν. Σ’ αυτό τον αγώνα ας μη λείψει κανείς»
.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.