Απαντηση στο Δημο Τοπειρου απο την Πανελλαδικη Φιλοζωικη και Περιβαλλοντικη Ομοσπονδια για το συρσιμο του σκυλου

«Σημείο έσχατης αξιακής παρακμής από κάποιους, που θα έπρεπε λόγω της θέσης τους να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα»

Θέση για το αποτρόπαιο περιστατικό του συρσίματος σκύλου που εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους του χωριού Εύλαλο και τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τοπείρου, που ακολούθησε, λαμβάνει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία σημειώνει πως «ξεχειλίζει η οργή μας για τον αποτρόπαιο θάνατο του ζώου αλλά και για τον αμοραλισμό του Δήμου Τοπείρου Νομού Ξάνθης» ζητώντας «την χωρίς αναστολή και μεγαλυτέρα των ποινών για τον άθλιο αυτό , που έσερνε πάνω στην άσφαλτο την ίδια την έννοια της ζωής
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται ο θάνατος -δολοφονία ενός ζώου με την μέθοδο του συρσίματος αυτού πάνω στην άσφαλτο , δεμένο πίσω από ένα όχημα.
 
Είναι η πρώτη όμως φορά που κάποια δημόσια αρχή καλύπτει την στυγερή δολοφονία και τον δράστη αυτής.
 
Ξεχειλίζει η οργή μας για τον αποτρόπαιο θάνατο του ζώου αλλά και για τον αμοραλισμό του Δήμου Τοπείρου Νομού Ξάνθης.
 
Σημείο έσχατης αξιακής παρακμής από κάποιους, που θα έπρεπε λόγω της θέσης τους να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα και όχι προπαγανδιστές μιας ανήθικης από κάθε πλευρά πράξης.
 
Ακόμη κι αν ο ισχυρισμός του Δήμου ήταν αληθινός, ότι το έσερνε προκειμένου να το απομακρύνει, ισχυρισμός που δεν αντέχει σε κανένα  έστω ψήγμα λογικής, ακόμη και τότε η βεβήλωση σε κοινή θέα νεκρού όντος, είναι πράξη απολύτως κατακριτέα και θλιβερή.
 
Λυπούμαστε για τον ηθικό ξεπεσμό του Δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλου και ζητάμε την χωρίς αναστολή και μεγαλυτέρα των ποινών για τον άθλιο αυτό, που έσερνε πάνω στην άσφαλτο την ίδια την έννοια της ζωής.
 
Καταδικάστε τους με κάθε δυνατό τρόπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.