Απαντηση Ευφραιμιδη στην κριτικη Αμοιριδη

Για το θέμα των μέτρων που λήφθηκαν στο διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης

Στην κριτική του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, με θέμα την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών στα κτίρια της Περιφέρειας γενικότερα και της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης ειδικότερα απάντησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.

Να θυμίσουμε πως, ο κ. Αμοιρίδης είχε αναφερθεί σε μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας σε υπαλλήλους και πολίτες, ενώ και ένα μπουκαλάκι με απολυμαντικό, που αφέθηκε σε ένα σημείο, φαίνεται να είναι ληγμένο.

Ζητούσε δε να χορηγηθούν στο διοικητήριο Ξάνθης σε προσωπικό και συναλλασσόμενους πολίτες αυτά τα μέσα ατομικής προστασίας και να γίνει άμεσα απολύμανση των κτιρίων της Περιφέρειας που είναι σε χρήση, επαναλαμβάνοντας τη σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην απάντησή του ο κ. Ευφραιμίδης σημειώνει πως από την πρώτη στιγμή, συναισθανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης φρόντισε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στις Υπηρεσίες της ΠΕ Ξάνθης.

«Έτσι από την πρώτη στιγμή αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων, των γραφείων και των τουαλετών, φροντίσαμε για την όσο ταχύτερη γίνεται προμήθεια αντισηπτικών για τους υπαλλήλους της ΠΕ Ξάνθης, λάβαμε μέτρα, αυστηρά, για την προσέλευση των πολιτών στις Υπηρεσίες» σημείωσε.

Όλα τα παραπάνω έγιναν άμεσα και χωρίς καμία κωλυσιεργία, ανέφερε, για το λόγο αυτό θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίας και τους Υπαλλήλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και έτσι ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την δύσκολη αυτή κατάσταση της πανδημίας.

«Κάποιοι, δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και το μόνο που τους απασχολεί, ακόμη και σήμερα, είναι η αυτοπροβολή και η πολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης. Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους κρίθηκαν όλοι αυτοί και βρίσκονται εκεί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια» καταλήγει.

Ανταπάντηση από Αμοιρίδη

Δεν έχασε χρόνο ο κ. Αμοιρίδης, ώστε να ανταπαντήσει στον κ. Ευφραιμίδη, πάλι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας «Κάποιοι αντί να αντιληφθούν τι έκαναν και τι δεν έκαναν και να ζητήσουν συγνώμη, χωρίς να ντραπούνε ζητάνε και τα ρέστα.

Τρέχοντας όμως μάζεψαν τα ληγμένα από το 2014 αντισηπτικά στο διοικητήριο Ξάνθης!!! Το πότε τα προμηθεύτηκαν είναι ερώτημα που πρέπει να μας απαντήσουν» αναφέρει.

Κλείνοντας, με αφορμή την αναφορά, στις εκλογές του Μαΐου 2019, ζητά από όσους βλέπουν την ανάρτησή του να συμφωνήσουν ότι «Ο πόλεμος κατά της βλακείας τελείωσε. Χάσαμε» παραθέτοντας χαρακτηριστικό σκίτσο του Αρκά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.