Αντωνης & Φαιη και Νικολας- Φιλιππος

Δύο όμορφα μυστήρια

Η ιστορία λέει πως οι Ινδιάνοι ύφαιναν τις ονειροπαγίδες ώστε να χαρίζουν στα νεογέννητα εγγόνια τους μόνο ειρηνικά και όμορφα όνειρα, κρατώντας τα άσχημα μακριά. Σύμφωνα δε με την παράδοση ο νυχτερινός αέρας είναι γεμάτος όνειρα. Τα καλά εξ αυτών φτάνουν στον παραλήπτη τους δια μέσου των φτερών της ονειροπαγίδας – εξού και κάθε κούνημα των φτερών της υποδηλώνει το πέρασμα ενός ακόμα όμορφου ονείρου –  ενώ τα κακά «μπερδεύονται» μέσα στον ιστό της και παγιδεύονται μέχρι την Ανατολή του ηλίου, όταν και «χάνονται» δια παντός.
 

Στην περίπτωση του γάμου του Αντώνη Καμπουρίδη και της Φαίης Χάμου, αλλά και της βάφτισης του πρωτότοκου γιού τους Νικόλα – Φίλιππου, τα όμορφα όνειρα ήταν πολλά και αν κρίνει κανείς από την κίνηση των φτερών των ονειροπαγίδων που αποτέλεσαν το κύριο στοιχείο του στολισμού του μυστηρίου, έφτασαν όλα στους παραλήπτες τους.
 

Όμορφα όνειρα, εν είδει ευχών από το σύνολο των προσκεκλημένων, συγγενών και φίλων που έδωσαν το παρών αρχικά στο μυστήριο του γάμου αλλά και της βάφτισης που πραγματοποιήθηκαν  στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία Προσκυνητών και έπειτα στην γιορτή που στήθηκε στο beach bar Καγκέλες.
 

Ένας υπέροχος ονειρικός ρουστίκ ύφους γάμος, όπως άλλωστε άρμοζε στο πανέμορφο ζευγάρι που επέλεξε μέσα από minimal διακοσμητικά στοιχεία, να αφήσει να πρωταγωνιστήσει το στοιχείο εκείνο που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, ήτοι την αγάπη τους.
 

Το πράσινο σκηνικό της φύσης άλλωστε, από μόνο του δημιούργησε τις παραμυθένιες εκείνες συνθήκες, που συμπληρώθηκαν ιδανικά από τις χειροποίητες δημιουργίες της κ. Μαρίας Κλαψίδου  που ανέλαβε και τον στολισμό των μυστηρίων.
 

Κουμπάροι του ζευγαριού η κ.Σωτηρία Κοντοπούλου και ο κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, που  βάφτισε και τον μικρό Νικόλα – Φίλιππο, ο οποίος βουτώντας «γενναίος» στην κολυμπήθρα έλαβε το όνομα του παππού του από πλευράς του γαμπρού.
 

Ενώπιον της γιαγιάς Αναστασίας Καμπουρίδου, του παππού Θεόδωρου Χάμου και της γιαγιάς Μαρίνας Μαυρίδου, των αδερφών του γαμπρού και της νύφης,  Χριστίνας, Νίκου και Ρένιας αντίστοιχα, καθώς και λοιπών συγγενών και φίλων, που έδωσαν το «παρών» για να μοιραστούν την ευτυχία των πρωταγωνιστών.
 

Των δύο μυστηρίων ακολούθησε στην κυριολεξία μια νεανική γιορτή, ένα γαμήλιο πάρτυ με θέα το θρακικό πέλαγος και φόντο τον ξάστερο καλοκαιρινό ουρανό στις Καγκέλες, όπου μετά την «περιποίηση» των καλεσμένων δια χειρός του catering «Αλώνι» και τις γλυκές δημιουργίες της κ. Ειρήνης Μαντενίδου, ο χορός και τα χαμόγελα πρωταγωνίστησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 

Αντώνη, Φαίη να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τον μικρό Νικόλα -Φίλιππο!
Στους κουμπάρους πάντα άξιοι!
Στους γονείς Αναστασία, Θεόδωρο και Μαρίνα, να σας ζήσουν!
Είθε η μαγεία της ονειροπαγίδας να συνοδεύει πάντα την κοινή σας ζωή!

 
Υ.Γ.: Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση των φωτογραφιών τον κ. Γιώργο Αντωνιάδη (Giorgos Antoniadis Photography) του φωτογραφείου PHOTO LUX

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.