Αντιπολεμικη συναυλια στις 15 Οκτωβρη

Με γραπτή ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ της περιοχής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταναλωτών Ροδόπης ανακοινώνει τη διοργάνωση αντιπολεμικής συναυλίας στις 15 του Οκτώβρη στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταναλωτών Ροδόπης με ευαισθησία και με αίσθημα αγωνίας και ευθύνης, έχοντας την πεποίθηση ότι δεν πρέπει να μένουμε απλά ανησυχούντες παρατηρητές για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και στην παγκόσμια κοινότητα, αποφασίσαμε και αναλάβαμε την πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας μετά το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α. Στο ψήφισμα που συντάξαμε, συμφώνησαν και συνυπέγραψαν πολλοί φορείς της Ροδόπης και πραγματικά παρακολουθούμε να δημιουργείται μια πολύμορφη ενωτική κίνηση μετά και την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου Κομοτηνής, να διοργανώσει αντιπολεμική συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας στις 15 Οκτώβρη 2001.

• Καταδικάζοντας την τρομοκρατία κάθε μορφής.

• Καταδικάζοντας τον πόλεμο που ξεκίνησαν οι Η.Π.Α.

• Καταδικάζοντας την προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η τρομοκρατία ως ιδεολογική νομιμοποίηση για τα πολεμικά κτυπήματα και κλιμάκωση της βίας.

• Εμμένοντας στις αρχές του διεθνούς δικαίου, στο σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και στην άρση των ανισοτήτων, της φτώχειας και του ευτελισμού της ανθρώπινης ύπαρξης.

• Συμμετέχουμε στην αντιπολεμική εκδήλωση – συναυλία του Δήμου Κομοτηνής.

• Καλούμε όλους τους πολίτες της Ροδόπης για τη δική τους συμμετοχή.

Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.