Αντιδραση της Σταυρουλας Τζατζανα για τη συμπεριληψη της φωτογραφιας της στη γιγαντοαφισα της «Κοινωνιας Πολιτων»

«Δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις» ισχυρίζεται η ίδια

Ατόπημα χαρακτηρίζει την επιλογή του επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» να συμπεριλάβει την φωτογραφία της κ. Σταυρούλας Τζατζανά σε αφίσα που τοποθετήθηκε στο εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού.
 
Σε σχετική ανοιχτή επιστολής της η ίδια εξηγεί πως πρόκειται για «φωτογραφία μου από παλαιότερη συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, χωρίς να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, πολύ δε περισσότερο, χωρίς να ερωτηθώ για τη χρήση αυτής».
 
«Από τη συγκεκριμένη γιγαντοαφίσα», όπως εξηγεί η ίδια για τους λόγους της αντίδρασής της, «είναι προφανές ότι δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και γι’ αυτό μόλις έλαβα γνώση του γεγονότος, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Συνδυασμού, υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Ιωάννη ΓΚΑΡΑΝΗ και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια των πραγμάτων, αφαιρώντας άμεσα τη φωτογραφία μου».
 
«Λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτή την αρνητική ενέργεια που με εμπλέκει σε πιθανά προεκλογικά παιγνίδια εσκεμμένα ή μη, και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι μου είναι ξένες και απέχω συνειδητά από οποιεσδήποτε τυχόν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις» τονίζει η κ. Τζατζανά στη συνέχεια για να ξεκαθαρίσει πως «αν κάποτε αποφασίσω να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά από θέση ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα ζητήσω από όλες και όλους την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου ευθέως και όπως προβλέπεται από την εκλογική νομοθεσία».
 
Κλείνοντας η ίδια δεν παραλείπει να ευχηθεί «καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους  και καλή δύναμη για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο, με σεβασμό στον τόπο μας και στους κατοίκους του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.