Ανθιζει ξανα η γειτονια του Σταθμου

Χώρο για έδρα αναζητά ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής που διοργάνωσε την 1η Γιορτή Φλαμουριού

Με επιτυχία στέφτηκε η 1η Γιορτή Φλαμουριού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής την Κυριακή 17 Ιουνίου στην Κομοτηνή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
 

Μέλη του συλλόγου και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν, γιόρτασαν και σύσφιξαν τους δεσμούς τους, σε μια προσπάθεια του συλλόγου η γειτονιά να γίνει πιο ζωντανή και πιο δυναμική.
 

Η πολιτιστική εκδήλωση αυτή ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, μιας και πιστεύουν ότι η Φλαμουριά είναι το σήμα κατατεθέν του συνοικισμού, θέλοντας να ζωντανέψουν την γειτονιά τους, να έρθουν πιο κοντά οι άνθρωποί της αλλά και να αναδείξουν το ίδιο το Φλαμούρι, σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Κολάτσου.
 

Για αυτό και συγκέντρωσαν φλαμούρι, το οποίο έδιναν σε σακουλάκια σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και είχαν διαθέσιμα λικέρ και αλοιφές από φλαμούρι, για να προωθήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη γνωριμία με το προϊόν.
 
Παράλληλα ελπίδα τους είναι να προσελκύσουν νέα, και ει δυνατόν και νεότερα μέλη, που θα προστεθούν στα 90 υπάρχοντα του συλλόγου, ώστε να προωθήσουν την προσπάθεια αναβάθμισης του συνοικισμού.
 

Σε αυτό το πνεύμα, ο Σύλλογος ελπίζει πως θα μπορέσει να αποκτήσει και ένα χώρο ώστε να έχει μια έδρα για την λειτουργία του, με την κ. Κολάτσου να σημειώνει ότι έχουν κάνει κάποιες κρούσεις για παραχώρηση χώρου είτε στο χώρο του Σταδίου, είτε σε παροπλισμένα βαγόνια που βρίσκονται στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού ή και αποθήκες του ΟΣΕ οι οποίες σήμερα παραμένουν άδειες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.