Ανοιξε ξανα η Νυμφαια

Αρκετοί Κομοτηναίοι ξεκίνησαν να την επισκέπτονται, μετά από πολλές εβδομάδες περιορισμών

Με την άρση των περιορισμών, οι Δημόσιοι χώροι άρχισαν να βλέπουν ξανά επισκέπτες, που μετά από πολύ καιρό βρήκαν την ευκαιρία να βγουν έξω, να κάνουν μια βόλτα είτε μόνοι τους είτε με φίλους.
 
Ένας από αυτούς τους χώρους, που ήταν κλειστός ακόμα πριν επιβληθούν τα αυστηρότερα μέτρα, είναι το άλσος της Νυμφαίας, ένας χώρος που συνήθως βλέπει πολλούς συμπολίτες μας κάτω από τα δέντρα του, όχι όμως τους τελευταίους μήνες.
 

Και αυτό γιατί από τις 22 Μαρτίου, είχε επιβληθεί η απαγόρευση της πρόσβασης πολιτών και οχημάτων στο περιαστικό άλσος της Νυμφαίας, για λόγους προστασίας των πολιτών, μια απαγόρευση που συνέχισε να ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων.
 
Αυτός ο περιορισμός όμως άρθηκε μετά και την λήξη των περιοριστικών μέτρων, και έτσι το άλσος είναι πλέον προσβάσιμο στους πολίτες.


 
Ήδη κάποιοι συμπολίτες μας ξεκινήσαν να το χρησιμοποιούν για τη βόλτα και την άσκησή τους, και αυτό αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, μιας και η Νυμφαία αποτελεί ένα σημαντικό πνεύμονα δροσιάς τις καλοκαιρινές μέρες.
 
Το θετικό, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ότι η παρουσία των ανθρώπων δεν σημαίνει και παρουσία σκουπιδιών, με το άλσος να είναι καθαρό, με τα καλάθια και τους κάδους στις θέσεις τους.
 
Η ελπίδα είναι πως αυτή η προσοχή, θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, όταν και οι Κομοτηναίοι θα κινηθούν όλο και περισσότερο στα μονοπάτια του.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.