Ανοιξε η εκθεση ζωγραφικης Θρακων Καλλιτεχνων

Αναπόσπαστο μέρος των Ελευθερίων αποτελεί πλέον η έκθεση

Άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό, με πάνω από 100 εκθέματα η έκθεση ζωγραφικής Θρακών καλλιτεχνών που πραγματοποιείται στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, στο πλαίσιο των εορτασμών των Ελευθερίων, την Πέμπτη 10 Μαΐου στην Κομοτηνή.
 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 19:00-21:00, και σε αυτή συμμετέχει μεγάλος αριθμός ντόπιων καλλιτεχνών  τα έργα των οποίων εκτίθενται στην έκθεση, και τα οποία δεν περιορίζονται στην τέχνη της ζωγραφικής, αλλά αφορούν και σε έργα γλυπτικής, χειροποίητα κοσμήματα, βιτρό κ.ο.κ.


 
Την πολύτιμη συνεισφορά της εν λόγω διοργάνωσης στον θεσμό των Ελευθερίων εξήρε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία εξέφρασε την επιθυμία σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες να αναβαθμίσουν το θεσμό, αλλά και να βγουν έξω από τα σύνορα της Ροδόπης και να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό.


 
Για τη συμμετοχή του Συλλόγου «Αθηνίων», τα έργα καλλιτεχνών του οποίου συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης, μίλησε και ο πρόεδρός του κ. Άρης Ασσαριωτάκης, ο οποίος τόνισε πως θα είναι πάντα παρόντες, και ως μια συλλογική δύναμη  θα μπορέσουν να αναδείξουν τα εικαστικά στην Κομοτηνή και σε όλη τη Ροδόπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.