Ανοιξε για το κοινο η εκθεση ζωγραφικης Θρακων Καλλιτεχνων

Πάνω από 150 έργα τέχνης από 58 καλλιτέχνες της περιοχής εκτίθενται στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Θρακών καλλιτεχνών στην αίθουσα εκθέσεων του Ιδρύματος Παπανικολάου, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων Θράκης.
 
Στους δύο χώρους εκτίθενται περίπου 150 έργα τέχνης από 58 καλλιτέχνες της Θράκης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΚΕΠΠΑΚ και έδωσαν τα έργα τους για την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, που δείχνει την ικανότητα των θρακιωτών καλλιτεχνών σε μια σειρά από τεχνοτροπίες, όπως αγιογραφίες, ακουαρέλα, γλυπτική και άλλες.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απεύθυνε σε αυτούς τους καλλιτέχνες η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου ανοίγοντας την έκθεση, σημειώνοντας πως αυτός ο καλλιτεχνικός πλούτος είναι από τα χέρια των ίδιων.
 
«Αυτό πρέπει να προσπαθούμε, να δημιουργούμε και να δίνουμε το παράδειγμα στους μικρότερους» σημείωσε, τονίζοντας πως η ίδια και ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι πάντα κοντά τους για να στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες. Στάθηκε ιδιαίτερα δε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα η συνεργασία τους έχει πάει πολύ καλά, και τους ευχήθηκε να είναι οι ίδιοι και τα χέρια τους καλά, ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν και να εκθέτουν την τέχνη τους.
 
Να σημειώσουμε πως η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαΐου, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι 11:00-13:00 και 19:00-21:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.