Ανοιγει την επομενη εβδομαδα η Κιβωτος

Οι ευρισκόμενοι στον χώρο κατέσβησαν άμεσα τη φωτιά - Θα παραμείνει κλειστό το κατάστημα για μερικές ημέρες ώστε να καθαριστεί η κάπνα

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ανοίξει ξανά το εστιατόριο «Κιβωτός» στο οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου προκλήθηκε μικρή πυρκαγιά που ευτυχώς κατασβέστηκε γρήγορα από τους ευρισκόμενους στον χώρο.
 
Όπως σημείωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Δημήτρης Καραπαζαρλής, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου, ο ίδιος μαζί με τον μάγειρα, προετοιμάζονταν για το βράδυ, και ξεκίνησαν να μαγειρεύουν πατάτες σε μια κατσαρόλα με λάδι, η οποία ξαφνικά πήρε φωτιά.
 
Οι ίδιοι αντιλήφθηκαν εγκαίρως την φωτιά, λόγω και του συναγερμού πυρασφάλειας, και αφού ακολούθησαν όλη τη διαδικασία που προβλέπεται, κλείνοντας την παροχή γκαζιού και κατεβάζοντας τις ασφάλειες του ρεύματος, κατέσβησαν με τους πυροσβεστήρες τη φωτιά που δεν είχε επεκταθεί αλλά περιορίστηκε στην κατσαρόλα με το λάδι.
 
Φυσικά κλήθηκε η πυροσβεστική, που έλεγξε το χώρο και έκανε αυτοψία για την πυρκαγιά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα, ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο κατάστημα.
 
Το κατάστημα βέβαια θα παραμείνει κλειστό για μια περίπου εβδομάδα, ώστε να καθαρίσουν την κάπνα από το μαγαζί, μιας και δεν υπήρξαν κάποιες άλλες ζημιές στο χώρο ή τις συσκευές, και αναμένεται να λειτουργήσει ξανά από την επόμενη εβδομάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.