Ανοιχτη επιστολη του Κωστα Λιουρτα προς τον Ευριπιδη Στυλιανιδη

Ανοιχτή επιστολή με αποδέκτη τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του, κ. Κωνσταντίνος Λιούρτας, στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Κύριε Στυλιανίδη,

Αν και η πολιτική της παράταξης και εσείς προσωπικά φέρατε αυτόν το τόπο στα πρόθυρα της καταστροφής, είμαι υποχρεωμένος να σας εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήριά μου που επί σχεδόν 10 χρόνια δεν περάσατε ούτε μια φορά τα σκαλιά του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και δεν επιτρέψατε κανένα στέλεχος ή και απλό μέλος της Ν.Δ. να κάνει το ίδιο «γνωστή εξάλλου είναι η ατάκα του πρώην βουλευτή Αχμέτ Ιλχάν» (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Για ακόμη μια φορά διδάξατε πώς να ικανοποιείτε τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης που σας ψήφισαν. Ελπίζαμε ότι κάποιοι ανεπίδεχτοι μαθήσεως θα έπρατταν σχεδόν το ίδιο ή το ίδιο με σας αλλά δυστυχώς γελαστήκαμε. Αποδεικνύεται εξάλλου 8 μήνες μετά τις εκλογές. Εξακολουθούν να κάνουν πολιτική με τα δικά σας ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ και δε τολμούν να ακουμπήσουν κανένα. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

Όμως κύριε Στυλιανίδη, εσείς νομίζω είστε ο πιο κατάλληλος να τους μάθετε τη λαϊκή παροιμία «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». Να τους θυμίσω όλους αυτούς ότι εσείς – ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ – ακόμα και την επιτροπή της Καρυδιάς που διαμαρτυρόταν για τον κάθετο άξονα τη δεχτήκατε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το «δικό σας Επιμελητήριο» εν αντιθέσει μ’ αυτούς που δεν έδωσαν καμία σημασία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο των 6025 μελών, το κατατρεγμένο και κυνηγημένο από εσάς και την παράταξή σας. Λόγω πολιτικής πεποιθήσεως. Αυτό το Επιμελητήριο που επί 8 χρόνια της αυταρχικής εξουσίας σας, τους ξελάσπωσε, ΣΗΚΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ, όταν οι άλλοι ΛΟΥΦΑΞΑΝ τρομάζοντας στην ιδέα να αντιπαρατεθούν μαζί μας, σπεύδοντας να φωτογραφηθούν μαζί σας πότε στα εγκαίνια του ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, πότε στα εγκαίνια του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ, πότε στη γέφυρα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, κλπ, κλπ.
Νόμισαν ότι έχουν όλο τον κόσμο μαζί τους. Αμ δε!!! Πάντα υπάρχει η επόμενη φορά. Ας χαίρονται.

Δυστυχώς αποδείχτηκαν ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ των περιστάσεων να διαχειριστούν ένα γεγονός που συνέβη μια φορά τα τελευταία 200 χρόνια. Να καθίσει ένας πρωθυπουργός να ακούσει τους φορείς που δυστυχώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. Αν ήσασταν εσείς στην εξουσία κ. Στυλιανίδη και ο Σταμάτης ο Δημήτρης στην περιφέρεια δε θα συνέβαινε ποτέ αυτό. Θα προφυλάσσατε τους φορείς, τους θεσμούς και πάνω από όλα τους ψηφοφόρους σας, τους κολλητούς σας, πράγμα που δεν έκαναν οι σημερινοί «άρχοντες».

Από ό,τι μάθαμε κ. Στυλιανίδη δικός σας ΔΑΚΤΥΛΟΣ ήταν και η συνάντηση του Σαββάτου στο «δικό σας» Επιμελητήριο με την κ. Κατσέλη. Για ακόμη μια φορά ΑΠΟΤΡΕΨΑΤΕ ένα γεγονός να πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Τώρα θα μου πείτε!!! ποιος είχε τα κότσια να προγραμματίσει την συνάντηση αυτή στο άλλο Επιμελητήριο, το ΕΧΘΡΙΚΟ για εσάς; Κανένας. Μα κανένας. Γι’ αυτό εξάλλου κανείς δε ξέρει ποιος έκλεισε το ραντεβού, μα κανείς;;!

ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΠΙΣΠΕΥΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Συγχαρητήρια κ. Στυλιανίδη»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.