Ανοιχτη εκδηλωση απο τον υποψηφιο Δημοτικο Συμβουλο του συνδυασμου «Συμπραξη Προοπτικης» Κωνσταντινο Μαινα

Μέσα από μία σειρά υλοποιήσιμων προτάσεων στοχεύει μαζί με τον συνδυασμό του να φέρει την Κομοτηνή ένα βήμα πιο μπροστά

Ανοιχτή εκδήλωση κατά την οποία παρουσίασε τις σκέψεις και τις προτάσεις του αλλά και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να «συμπράξει» πολιτικά με τον Αντώνη Γραβάνη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου ο καρδιολόγος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μάινας.
 
Στην κατάμεστη από φίλους του αίθουσα της «Λέσχης Κομοτηναίων» ο κ. Μάινας ανέλυσε τις δικές του ιδέες και το όραμα του για την πόλη της Κομοτηνής, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου για να κάνει πράξη τις προγραμματικές δηλώσεις. 

Κωνσταντίνος Μάινας «Από την Κομοτηνή λείπει η ανάδειξη της ταυτότητας της» 

Ο κ. Μάινας, αφού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική σκηνή του τόπου στο πλευρό του Αντώνη Γραβάνη, τόνισε πως «όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή στο Δήμο με την εκλογή μας». Εξήγησε παράλληλα πως την εκδήλωση την οργάνωσε, προκειμένου να ακούσει τους προβληματισμούς και τις απόψεις των συμπολιτών του για έναν καλύτερο Δήμο ενώ τόνισε πως αυτό που γνωρίζει καλά είναι το κομμάτι των κοινωνικών δομών και των δομών υγείας. Πάνω σε αυτούς τους άξονες έχει καταθέσει τις προτάσεις του στην παράταξη, οι οποίες είναι υλοποιήσιμες, κοστολογημένες, σωστά σχεδιασμένες, άμεσα υλοποιήσιμες και μπορούν να φέρουν την πόλη μας πιο μπροστά.
 
Μέσα από την ομιλία του ανέφερε πως αυτό που λείπει από την Κομοτηνή είναι η ανάδειξη της ταυτότητας της, γεγονός που της στερεί το χαρακτηριστικό να είναι ελκυστική. Για τον λόγο αυτό μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους του συνδυασμού του στοχεύουν στην ανάπτυξη της επισκεψιμότητα της πόλης μέσα από τον συνεδριακό τουρισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.