Ανησυχοι ειναι οι καταστηματαρχες εστιασης και διασκεδασης στην Κομοτηνη

Ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να αλλάξουν τις τύχες του κλάδου τους

Συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή, με σκοπό να συζητήσουν τα θέματα που αντιμετωπίζει γενικότερα ο κλάδος, που φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο της πολιτείας από όλες τις απόψεις. 

Κατήγγειλαν στοχοποίηση 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε καλό και ενωτικό κλίμα, με σχεδόν όλους τους συμμετέχοντες  να καταθέτουν την άποψή τους και τους περισσότερους να συμφωνούν πως ο κλάδος τους προσφέρει πολλά τόσο στο κράτος όσο και στην τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς όμως να έχουν κανένα ανταποδοτικό όφελος, αντίθετα μάλιστα στοχοποιούνται ως «κλέφτες» και «απατεώνες».
 
Φυσικά από πολλούς τονίστηκε πως είναι κατά της παραβατικότητας και της μη απόδοσης φόρων, θεωρώντας όμως ότι ποινές όπως αυτή για το 48ωρο κλείσιμο των καταστημάτων για μη έκδοση αποδείξεων  πλήττει κατά κύριο λόγο τα έσοδα του κράτους και τους εργαζόμενους σε αυτά. Επιπλέον θεωρούν πως θα πρέπει από τη στιγμή που αυτοί είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους προς όλους,  να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. 

Τακτικές οι συνελεύσεις των ιδιοκτητών χώρων εστίασης και διασκέδασης τη νέα χρονιά 

Εξ ου και αποφάσισαν να επαναλάβουν τη συνέλευσή τους στις 18 Ιανουαρίου, ώστε να κάνουν μια αποτίμηση της εορταστικής περιόδου και να λάβουν αποφάσεις ώστε να μπορέσουν να αντιδράσουν στην πολύπλευρη στοχοποίηση την οποία θεωρούν πως δέχονται. Σημειωτέον ότι οι συνελεύσεις αυτές αποφασίστηκε να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο και να αλλάξουν τα πράγματα που αφορούν στην πορεία του κλάδου τους στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.