Αγγελος Λειβαδιωτης: «Δουλεψαμε σκληρα ολη τη χρονια για να κατακτησουμε και τους δυο τιτλους»

Ο κεντρικός αμυντικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κάνει τον απολογισμό της φανταστικής χρονιάς για την ομάδα του και αποκαλύπτει τη «συνταγή» της επιτυχίας

O Άγγελος Λειβαδιώτης αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί εκτός από τα ΤΕΠ του Πανθρακικού σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος Σουφλίου και η Δόξα Προσκυνητών ενώ την σεζόν που διανύσαμε επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.
 
Με το ποδόσφαιρο να αποτελεί την μεγάλη του αγάπη, καθώς όσο θυμάται τον εαυτό του πάντα συνοδεύεται με μία μπάλα ποδοσφαίρου έχει ζήσει όμορφες στιγμές και θέλει να ζήσει ακόμα καλύτερες στο μέλλον. Άλλωστε ήταν μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων το 2009 υπό  την καθοδήγηση του Κώστα Γεμενετζή.
 
Ο κεντρικός αμυντικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μίλησε στον «ΠτΘ» για την χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, για το μυστικό της επιτυχίας αλλά και για τους επόμενους στόχους που θέτει ο ίδιος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
 
Ο λόγος στον ίδιο λοιπόν…


 

«Οι συμπαίχτες μου και οι στόχοι της ομάδας αποτέλεσαν τον κύριο λόγο να μεταγραφώ στον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου»

 
ΠτΘ: Με δεδομένο πως η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ποια συναισθήματα σου αφήνει;
Α.Λ.: 
Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου διότι πρώτον αγωνιζόμουν συμπαίκτης με όλους τους φίλους μου που μεγαλώσαμε μαζί ποδοσφαιρικά και όχι μόνο και δεύτερον πήγα σε μια ομάδα που ήθελε να διεκδικήσει όλους τους τίτλους και τα καταφέραμε.
 
ΠτΘ: Τι ήταν αυτό που έκανε την ομάδα σου να ξεχωρίσει έτσι ώστε να κατακτήσει το νταμπλ;
Α.Λ.:
Η ομάδα μου ξεχώριζε σε πολλούς τομείς καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα αποδυτήρια μας ήταν μια πολύ καλή παρέα και αυτό έβγαινε και στο γήπεδο. Είχαμε παίκτες με πολύ καλή ποιότητα και πλούσιο βιογραφικό και το πιο κύριο είχαμε έναν προπονητή, ο οποίος ένωσε όλα αυτά μαζί και με πολύ καλή ομαδική τακτική βγάζαμε όμορφα πράγματα στο γήπεδο.
 

«Θέλαμε διακαώς και τους δύο τίτλους»


 
ΠτΘ: Μετά από χρόνια έρχεται ξανά η δικαίωση για την ομάδα του Ιάσμου. Πώς νιώθετε για αυτό;
Α.Λ.:
Η ομάδα δυο συνεχόμενα χρόνια έχασε τους τίτλους σε λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά . Υπήρχε δίψα για τίτλο από τους παλιούς, το οποίο μετέδωσαν και στους καινούργιους παίκτες της ομάδας. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο που ανήκε στην ομάδα υπήρχε η δίψα για τίτλο και δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι μόνο με έναν από τους δυο τίτλους .
 
ΠτΘ: Πώς κυλούσε η καθημερινότητα στην ομάδα και ποια ήταν η σχέση διοίκησης – προπονητή- αθλητών;
Α.Λ.: 
Το κλίμα, όπως είπα, ήταν τέλειο και δουλεύαμε σκληρά στις προπονήσεις. Ο καθένας είχε τις αρμοδιότητες του. Η διοίκηση έκανε το κομμάτι της και εμείς οι παίκτες και το προπονητικό team είχαμε άριστη σχέση μεταξύ μας και πολύ καλή συνεργασία.
 
ΠτΘ: Ποια είναι η επόμενη ημέρα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου;
Α.Λ.:
Η διοίκηση έχει κάνει κάποιες επαφές για να ανανεώσει παίκτες από το φετινό ρόστερ. Θέλει να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα για την Γ Εθνική. Εγώ ακόμα δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση.

«Άριστη χημεία με τον Σιδηρόπουλο στην άμυνα – καλύτερος συμπαίχτης που είχα ποτέ ο Φυσέκης»

ΠτΘ: Με ποιον αθλητή είχες φέτος την καλύτερη συνεργασία και γενικά ποιος έχει αποτελέσει τον καλύτερο συμπαίχτη σου;
Α.Λ.: 
Φέτος με όλους είχα άψογη συνεργασία στο γήπεδο αλλά, αν πρέπει να διαλέξω έναν, αυτός είναι ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, που μαζί αποτελούσαμε το αμυντικό δίδυμο στα στόπερ. Αγωνιζόμαστε από μικρά παιδιά μαζί στην άμυνα και πιστεύω είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τέλεια χημεία. Αυτό άλλωστε κρίνεται και από το αποτέλεσμα όπου είχαμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αν και αυτό εξαρτάται από όλη την ομάδα! Γενικά σε αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι ο καλύτερος συμπαίκτης που θα διάλεγα -όχι μόνο για τα αγωνιστικά του καθήκοντα αλλά και στον ρόλο του αρχηγού και τα εξωγηπεδικά του προσόντα- θα ήταν ο Γιάννης Φυσέκης και νιώθω πολύ τυχερός που τον γνώρισα και συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Πραγματικά ήμουν τυχερός που ήμασταν συμπαίκτες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.