Ανεξαρτητοποιηθηκε ο Οντερ Μουμιν

«Δεν πιστεύω ότι ο νυν περιφερειάρχης μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες, αναφορικά με την περιφέρειά μας και τη Ροδόπη»

Την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» κατέθεσε στη γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 28 Μαρτίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος θα παραμείνει και θα ασκεί τα καθήκοντα του ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Ροδόπης.
 
Σε δήλωση του στον ΠτΘ μετά την κατάθεση της δήλωσής του ο κ. Οντέρ Μουμίν τόνισε επιγραμματικά, μιας και θα ακολουθήσει αναλυτική συνέντευξη τύπου κατά την οποία θα εκθέσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, πως εντοπίζει στη σημερινή διοίκηση βαθιές αποκλίσεις από το κοινό όραμα και τους στόχους που τους συνέδεαν με τον αείμνηστο περιφερειάρχη τους, τον Γιώργο Παυλίδη.
 
«Δεν πιστεύω ότι ο νυν περιφερειάρχης, ο εκλεγμένος από τους συμβούλους, μπορεί να μας οδηγήσει  σε καλύτερες ημέρες, αναφορικά με την περιφέρειά μας και τη Ροδόπη, και τέλος, υπέστην εγώ προσωπικά μια κατάφορη αδικία κατά τους τελευταίους ορισμούς των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, με το οποίο δεν συμβιβάζομαι, το οποίο δεν το αποδέχομαι και το πολεμώ» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Βέβαια ο ίδιος ανέφερε πως δεν υπήρξε ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Χρήστο Μέτιο, αλλά μια πολιτική διαφωνία η οποία φάνηκε ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί, ενώ σε ερώτηση για τον αν η ανεξαρτητοποίησή του σηματοδοτεί και την αλλαγή της στόχευσής του στην κεντρική πολιτική σκηνή και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αρκέστηκε να απαντήσει σιβυλλικά πως «στην πολιτική, όπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα, και οι καταστάσεις αλλάζουν, άρα δεν μπορώ να προβλέψω κάτι για το μέλλον». 

Χρήστος Μέτιος «Του ευχόμαστε καλή τύχη» 

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Οντέρ Μουμίν, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος σε γραπτή του δήλωση ευχαριστεί τον, ανεξάρτητο πλέον, περιφερειακό σύμβολο «για τη συνεργασία  που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως περιφερειακού συμβούλου της παράταξής μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», ως θεματικού αντιπεριφερειάρχη και ως μέλους των επιτροπών που συμμετείχε. Του ευχόμαστε καλή τύχη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.