Ανεβαζει τον πηχη ο Μπαμπης Αφεντουλιδης!

«Κουβάλησε» τρία οχήματα συνολικού βάρους 7 τόνων

Πριν από λίγες μέρες δύο βίντεο, στα οποία εμφανιζόταν ένας νεαρός άνδρας να σέρνει ογκώδη οχήματα για αρκετά μεγάλη απόσταση, έστρεψαν τα φώτα στο νομό Ροδόπης και στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων του δήμου Κομοτηνής. Ήταν η ευκαιρία να γνωρίσουμε και εμείς, όπως και χιλιάδες άλλοι ανά την Ελλάδα, μέσω του διαδικτύου και των μέσων πανελλαδικής εμβέλειας,  τον «πράο γίγαντα» από τους Αγίους Θεοδώρους, έναν 24χρονο με εντυπωσιακή δύναμη στα χέρια και στο κορμί και με αξιοθαύμαστη ταυτόχρονα δύναμη στην ψυχή.

Με εφόδιά του τη θέληση, την υπομονή και την επιμονή και σε πείσμα της αναποδιάς, που του διέκοψε την πορεία προς τον πρωταθλητισμό στο άθλημα της άρσης βαρών, ο Μπάμπης Αφεντουλίδης κατάφερε να αποδείξει ότι η πολύχρονη και σοβαρή ενασχόληση με τη γυμναστική αποδίδει εντέλει καρπούς, πράγμα που αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τους νέους.

Το νέο του επίτευγμα, σε συνέχεια των δύο πρώτων που ήταν η έλξη ενός ημιφορτηγού και ενός τρακτέρ, βάρους 2,2 και 6 τόνων αντίστοιχα, ήταν να σύρει τρία αγροτικά οχήματα, δεμένα με ιμάντες μεταξύ τους, που ζυγίζουν συνολικά περί τους 7 τόνους. Κατά τη νέα δοκιμασία, που έλαβε χώρα σε χωματόδρομο, ο μασίστας από τους Αγίους Θεοδώρους κατάφερε να διανύσει, «κουβαλώντας» τα τρία οχήματα, περί τα 20 μέτρα.

«Αυτήν την φορά με σβηστά αμάξια», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο facebook- απάντηση σε όσους αμφέβαλαν για την αξιοπιστία των δύο πρώτων κατορθωμάτων του. Βασική όμως έγνοια του ήταν να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στο νέο του αυτό εγχείρημα, δηλαδή τον μικρότερο αδερφό του, Σταύρο, και φίλους του Αποστόλη Γκογκότση, Νίκο Ιγγλη, Χρήστο Συμεωνίδη, Χρήστο Τζακοι, Γιώργο Κουτρουλό και Κώστα Χρυσοβέργη. 

Ευχαριστώ σε όσους με στηρίζουν και είναι δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια μου. Αυτήν την φορά με σβηστά αμάξια για τους περ…

Δημοσιεύτηκε από Babis Afentoulidis στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.