Ανεμος αλλαγων στην περιφερεια ΑΜΘ

Αλλαγή κλίματος στην περιφέρεια ΑΜ-Θ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του περιφερειάρχη από τον κ. Ζαφείρη Σακελλάρη. Ο κ. Σακελλάρης εγκαταστάθηκε χθες στο γραφείο του και είχε τις πρώτες επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες. Πρώτοι μπήκαν στο γραφείο του για συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της περιφέρειας κ. Λάζαρος Τσακμακίδης αλλά και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Νίκος Μπομπόλιας. Αργά το απόγευμα αναμένονταν και συνάντηση του κ. Σακελλάρη με τον απελθόντα περιφερειάρχη, Άρη Παπαδόπουλο, ο οποίος και θα τον ενημέρωνε για τρέχοντα θέματα και τους φακέλους που πρόκειται να διαχειριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους που είναι σε θέση να γνωρίζουν, από τις πρώτες κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο κ. Σακελλάρης είναι να έχει ανοιχτή την πόρτα του στο κοινό για τουλάχιστον μια ώρα κάθε ημέρα, γεγονός, που αν συμβεί, θα συνιστά τεράστια αλλαγή σε σχέση με τις κλειστές πόρτες του γραφείου του περιφερειάρχη για τους απλούς πολίτες τόσο στη διάρκεια της θητείας του κ. Καμπέλη όσο και σε αυτήν του κ. Παπαδόπουλου.


Κατά την διάρκεια τη σημερινής τελετής παράδοσης και παραλαβής που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι αναμένονται και οι πρώτες επί της ουσίας δηλώσεις του κ. Σακελλάρη για τις κατευθυντήριες γραμμές στη βάση των οποίων θα ασκήσει διοίκηση τους επόμενους μήνες.

Να σημειωθεί ότι το νέο γενικό γραμματέα της περιφέρειας συνοδεύει η φήμη του ανθρώπου που έχει σαφή εικόνα τόσο για τα αναπτυξιακά θέματα που αφορούν στη διαχείριση των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης όσο και του καλού γνώστη των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης που απορρέει από την μακρά θητεία του ως κοινοτάρχη Γαλάτιστας Χαλκιδικής και στη συνέχεια ως δημάρχου του δήμου Ανθεμούντας.

Ο χρόνος που έχει μπροστά του για την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου μέχρι τις εθνικές εκλογές στην ΠΑΜ-Θ είναι βραχύς, και ως εκ τούτου μετρά αντίστροφα στην προσπάθεια για μια αποδοτική και επιτυχημένη θητεία.

Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.