Αναζητουν λυση για τη στεγαση τους αθλητικοι συλλογοι της Κομοτηνης

Μετά την παύση λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου του μουσικού σχολείου Κομοτηνής

Σε αναζήτηση νέας αθλητικής στέγης βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις αθλητικοί σύλλογοι της Κομοτηνής, μετά το γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, το οποίο χρησιμοποιούσαν μέχρι πρόσφατα, σταμάτησε τη λειτουργία του, για λόγους τόσο καθαρισμού όσο και συντήρησης.

Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος του τμήματος Μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου, υπήρχε ένα χρόνιο πρόβλημα με την καθαριότητα και την συντήρηση του χώρου επειδή είναι το μοναδικό γυμναστήριο που υπερχρησιμοποιείται, μιας και εκεί αθλούνται δύο ομάδες πινγκ πονγκ, η ΑΣ Δημοκρίτειο και η ομάδα πινγκ πονγκ «Οι Αετοί», η ομάδα μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο, η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ Κομοτηνής και το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κομοτηνής, κάτι που σημαίνει πως από εκεί περνούν σχεδόν 400 παιδιά.
 
Όπως εξήγησε ο κ. Ιορδάνου την περασμένη Δευτέρα πήγαν να κάνουν προπόνηση και βρήκαν αλλαγμένες τις κλειδαριές, και τώρα βρίσκονται εκτεθειμένοι απέναντι στα παιδιά και τους γονείς. Όπως τους ενημέρωσαν, έχει γίνει συνάντηση μεταξύ των αρμοδίων, όμως ως φαίνεται το γυμναστήριο δεν θα λειτουργήσει άμεσα ξανά.
 
Έτσι αυτή τη στιγμή διερευνούν τη δυνατότητα να βρεθεί λύση με κάποιο άλλο χώρο, όμως είναι δύσκολη μια τέτοια αλλαγή για τους αθλητές των συλλόγων, με πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς δεν μπορούν να προπονηθούν ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.
 
Οι σύλλογοι φέρονται πρόθυμοι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, όμως όπως τονίζουν βρίσκονται στη μέση, με τον κ. Ιορδάνου να εκφράζει την ελπίδα με την καλή θέληση όλων να γίνει αυτό σύντομα, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τρέχουν  και χάνονται προσπάθειές ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.