Αναζητησατε τους …καδους

Άγονος ο διαγωνισμός για την προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων από το Δήμο Κομοτηνής

Επαναληπτικό διαγωνισμό με συνοπτική διαδικασία και με τους ίδιους όρους της αρχικής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων έως 770 λίτρων πλαστικών για το 2017», εκτιμώμενης αξίας 59.900,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α., θα προκηρύξει ο Δήμος Κομοτηνής, μιας και ο αρχικός διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Η προμήθεια αφορά πλαστικούς κάδους απορριμμάτων χωρητικότητας 240 λίτρων και 770 λίτρων πλαστικών για τις ανάγκες του Δήμου Κομοτηνής.
 
Ο διαγωνισμός, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, αφορά στην προμήθεια κάδων για την αναπλήρωση των απωλειών που προκαλούνται από τη φυσική φθορά των υπαρχόντων αλλά και διάφορες καταστροφές.
 
Όμως όσο αφορά την προμήθεια των μεγάλων κάδων, 770 λίτρων, ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος, γιατί η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε, ήταν πάνω από τον προϋπολογισμό που είχε καθορίσει ο Δήμος Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να πρέπει να επαναπροκηρυχθεί.
 
Όσο για τους μικρότερους κάδους των 240 λίτρων, η προσφορά δεν πληρούσε τις τεχνικές προδιαγραφές, για αυτό και δεν προχώρησε.
 
Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί ξανά από το Δήμο Κομοτηνής, με τους ίδιους όρους, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα προσελκύσει μειοδότες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.