Αναβληθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα Βογιατζη εναντιον ΣΥΝ.ΘΕΡΜ.

Αναβλήθηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων του συνδικαλιστική και Γραμματέα της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, Κώστα Βογιατζή, εναντίον του Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών Ξάνθης για την απόλυσή του, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Τεμαχισμένα ελάφια βρέθηκαν σε ΙΧ κυνηγού

Σάκους με τεμαχισμένα ελάφια είχε στο αυτοκίνητό του λαθροθήρας στο Παρανέστι με κατεύθυνση την Ξάνθη. Την ύπαρξη του σάκου ανακάλυψαν άνδρες της συνοριακής φύλαξης Παρανεστίου που έκαναν μπλόκο στο αυτοκίνητο του οδηγού στο ύψος του Παρανεστίου, στο 36ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Δράμας-Ξάνθης. Πρόκειται για δύο ελάφια που είχαν τεμαχιστεί και τοποθετηθεί σε σάκο. Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για ελάφια και αμέσως ειδοποιήθηκε το Δασαρχείο Δράμας, το οποίο και κατέθεσε μήνυση εναντίον του δράστη.

Φωτιές στην Ξάνθη

Πυρκαγιά στη Φελώνη του Δήμου Αβδήρων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία του χωριού και επιτόπου έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής που κατάφερε να αποτρέψει την επέκτασή της. Καταστράφηκαν μόνο ένας καναπές και ξυλεία από την κεραμοσκεπή της οικοδομής.
Λίγα λεπτά αργότερα, ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ που βρισκόταν στην οδό της 28ης. Ένα όχημα με τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής επενέβησαν και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύγκρουση σκαφών στην Καβάλα

Σύγκρουση δυο σκαφών, σε απόσταση 800μέτρων από τις ακτές Ελευθερών Καβάλας σημειώθηκε χθες το πρωί. Συγκεκριμένα, ερασιτεχνικό ταχύπλοο με δυο επιβαίνοντες πλέοντας προς το λιμάνι της περιοχής, συγκρούσθηκε με ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος με έναν επιβαίνοντα που ψάρευε έξω από αυτό. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά και ρύπανση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.