Αναβαθμιζουν τη βιβλιοθηκη της Νομικης οι φοιτητες της

Αίτημα προς όλους τους δικηγορικούς συλλόγους του Εφετείου Θράκης απέστειλε η ΑΝΟΚ ζητώντας τη δωρεά κωδίκων νομοθεσίας προς τη βιβλιοθήκη της σχολής
 
Πάνω από 200 φοιτητές κινητοποίησε η ανεξάρτητη μη κομματική φοιτητική κίνηση «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής- ΑΝΟΚ», αναλαμβάνοντας δράση για την αναβάθμιση της βιβλιοθήκης του τμήματος.
 
Στις αρχές Ιουνίου ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών, η οποία κατέληξε στην αποστολή επιστολών στους δικηγορικούς συλλόγους του Εφετείου Θράκης, με τις οποίες οι φοιτητές γνωστοποιούσαν στα Διοικητικά Συμβούλια των Δικηγορικών Συλλόγων, το αίτημα για δωρεά κωδίκων νομοθεσίας προς τη βιβλιοθήκη της σχολής. Προς το παρόν, σύμφωνα με τους φοιτητές, απόφαση υπέρ του αιτήματος, έλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, αντιπροτείνοντας την δωρεάν είσοδο στη βάση νομικών πληροφοριών ΝΟΜΟΣ μία μέρα την εβδομάδα για 1 έτος με προοπτική ανανέωσης.
 
Έχοντας ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, οι φοιτητές αναμένουν τις αποφάσεις και των υπολοίπων δικηγορικών συλλόγων και προσδοκούν μία αντίστοιχη θετική ανταπόκριση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.