Ανατραπηκε ο Βαβατσικλης!!!

Αλληλομαχαιρώματα συναδελφικά στο μειονοτικό τύπο με αφορμή τις δημοτικές εκλογές φιλοξενεί σήμερα η σελίδα σε μετάφραση Σιμπέλ Χατζή Αλή. Λέτε η αιδώς και η αισχύνη να ζουν μακριά τελικά απ’ αυτό τον τόπο;

Ο λαός της Κομοτηνής, Τούρκοι και Έλληνες, έστειλαν τον δήμαρχο Τάσο Βαβατσικλή στο σπίτι του. Ο Δημήτρης Κοτσάκης, με ποσοστό 52,35%,εξελέγη νέος δήμαρχος Κομοτηνής την δεύτερη Κυριακή.

Το ποσοστό του Βαβατσικλή είναι μόνο 47,65%.

Σχεδόν όλοι οι μειονοτικοί ψηφοφόροι του γιατρού Μαρούδα και του Δάμωνα ψήφισαν τον Κοτσάκη την δεύτερη Κυριακή. Ο Βαβατσικλής στην κεντρική του ομιλία δεν δίστασε να προσβάλει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας μας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ αποδεικνύοντας ότι δεν μπορεί να χωνέψει την ελεύθερη και την ανεξάρτητη θέση της εφημερίδας μας.


Εκτός απ’ αυτήν την εφημερίδα, πλην από κάποιες μικρές εξαιρέσεις, ο μειονοτικός τύπος παρασυρόμενος πίσω από τα λεφτά του Βαβατσικλή ξέχασε τις βασικές του υποχρεώσεις. Ναι ξέχασε γιατί μια από τις πρωταρχικές υποχρεώσεις του μειονοτικού τύπου είναι να ενημερώνει την κοινωνία και να αποκαλύπτει τα παιχνίδια που παίζονται.

Αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να καταδικάσει και να πάρει θέση κατά μιας τέτοιας νοοτροπίας, η οποία χαρακτηρίζει τον τουρκικό λαό ως γενοκτόνο, διακοσμεί τις εισόδους των δημοσίων τουαλετών με εικόνες από τζαμιά, προσβάλει τα μέλη της μειονότητας.

Και τι έκανε;

Έκανε μόνο φασαρία…έναντι των οικονομικών συμφερόντων του.

Αυτή η εφημερίδα εδώ και τρεις μήνες μαζί με το ISIK FM πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του Τάσου Βαβατσικλή και έδωσε αγώνα με σκοπό να τον ανατρέψει.

Αυτός ήταν ο σκοπός μας. Τον πετύχαμε. Βέβαια αυτό δεν έγινε τόσο εύκολα.

Ο Τάσος αποχαιρέτησε την δημαρχεία. Αλλά μαζί του η μειονότητα είπε αντίο στους «Τρεις Σωματοφύλακες» (Ιμπραχήμ Σερήφ – Γκαλήπ Γκαλήπ – Ισμαήλ Ροδοπλού), οι οποίοι τον υποστήριξαν ξεκάθαρα.

Αυτή η τριάδα είναι αμαρτωλοί ενώπιον της κοινωνίας, της ιστορίας και του τουρκικού λαού με την υποστήριξη που παρέθεσαν στον Τάσο Βαβατσικλή και θα περάσουν στην ιστορία ως προδότες του μειονοτικού ζητήματος.

Γιατί αυτοί οι τρεις τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ τα είχαν πάνω από τα συμφέροντα της μειονότητας.

Όσον αφορά στους μειονοτικούς υποψηφίους του συνδυασμού του Βαβατσικλή, πραγματικά τους λυπηθήκαμε, μετά από την τελευταία εφημερίδα που έβγαλαν.

Ναι τους λυπηθήκαμε γιατί αυτοί οι φίλοι μας μόλις λίγες μέρες πριν από τις εκλογές θυμήθηκαν την τουρκική ταυτότητα. Δεν έφτασε όμως μόνο αυτό αλλά επιχείρησαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους στη μειονότητα. Ίσως επειδή νόμισαν ότι είναι χαζά τα μέλη της μειονότητας πήγαν να τους ξεγελάσουν. Αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι κρίμα;


Στο δημοτικό συμβούλιο εξελέγονται οι παρακάτω: Από τον συνδυασμό του Κοτσάκη ο Αλή Αλή, του Βαβατσικλή ο Αλή Μέρτογλου, του Μαρούδα ο Μετίν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Trakya’nin Sesi

26/10/2006

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.