«Αναταραξεις» ξανα στη Ξανθη για τις καρναβαλικες εκδηλωσεις της Κομοτηνης

Ηττήθηκε πρόταση αποβολής των [email protected] από την καρναβαλική παρέλαση

Οι περσινές έριδες, που είχαν δημιουργηθεί λόγω της διοργάνωσης αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Κομοτηνή, αναζωπυρώθηκαν ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, κατά την συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Ξανθιώτικου καρναβαλιού.
 
Να υπενθυμίσουμε πως οι εκδηλώσεις, που είχαν γίνει πέρυσι στην Κομοτηνή, είχαν προκαλέσει αντιδράσεις στην Ξάνθη, με κάποιους να διαβλέπουν στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής προσπάθειες «υφαρπαγής» του καρναβαλιού.
 
Η συνέχιση των εκδηλώσεων στην Κομοτηνή και φέτος φαίνεται ότι αναζωπύρωσε τους φόβους, με αποτέλεσμα στην οργανωτική επιτροπή να τεθεί προς ψήφιση η αποβολή του συλλόγου από την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης στις 18/02/2018, λόγω συμμετοχής του στις εκδηλώσεις καρναβαλιού στην πόλη της Κομοτηνής.
 
Τα μέλη του Συλλόγου στη συνεδρίαση αυτή, όπως και σε προηγούμενες, αρνήθηκαν οποιαδήποτε προσπάθεια ελαχιστοποίησης του καρναβαλιού της Ξάνθης, υπογραμμίζοντας τη συνεχή τους παρουσία εδώ και χρόνια στο καρναβάλι και την σταθερή έμπρακτη στήριξη στην Ξάνθη.
 
Το αποτέλεσμα μετά από την ψηφοφορία των συλλογών, που ήταν 10 υπέρ της αποβολής και 17 κατά, έδειξε ότι ο πολιτιστικός σύλλογος Τ[email protected] θα βρίσκεται για 10η συνεχόμενη φορά στην καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης.
 
Ο Σύλλογος δε ενημερώνει τα μέλη του ότι αν έχουν διαβάσει ή ακούσει κάτι για τη μη συμμετοχή του συλλόγου, δεν ισχύει, και δίνουν ξανά ραντεβού στη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.