Ανασχηματισμου ξεκινημα στον δημο Κομοτηνης;

Ο Δημοσθένης Μανίτσας αντικαθιστά τον Εριτζάν Κιοσέ στην αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα και Οικισμών

Δύο χρόνια μετά από τις δημοτικές εκλογές του 2014 και περίπου 20 μήνες από την ουσιαστική έναρξη της θητείας των δημάρχων και των συμβούλων που εξελέγησαν, φαίνεται πως στη σύνθεση της διοίκησης του δήμου Κομοτηνής ξεκινά ο πρώτος εκτεταμένος κύκλος αλλαγών.
 
Η αρχή γίνεται από την αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα και Οικισμών, στο «τιμόνι» της οποίας τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε τοποθετηθεί ο κ. Εριτζάν Κιοσέ. Από χθες ο κ. Κιοσέ έπαψε να εκτελεί καθήκοντα αντιδημάρχου και στο αξίωμα επέστρεψε ο δημοτικός σύμβουλος από το Νέο Σιδηροχώρι, κ. Δημοσθένης Μανίτσας.
 
Παρότι η θητεία των εν ενεργεία αντιδημάρχων και προέδρων νομικών προσώπων και δημοτικών επιχειρήσεων παραδοσιακά ολοκληρώνεται κατά την εκπνοή του πρώτου μισού της δημοτικής περιόδου, ήτοι στα τέλη Φεβρουαρίου του 2017, οι πληροφορίες μας θέλουν τον δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη, να σχεδιάζει εκτεταμένη ανανέωση της διοίκησής του σε πρόσωπα, η οποία θα συντελεστεί σταδιακά στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
 
Αυτό σημαίνει ότι για τους συμβούλους, που στην παρούσα φάση βρίσκονται μακριά από τα διοικητικά πόστα, το επικείμενο καλοκαίρι θα αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ, στον αντίποδα, εκείνοι που κατέχουν ήδη κάποιο αξίωμα στη διοίκηση του δήμου μάλλον θα αισθανθούν ακόμα πιο θερμές τις καλοκαιρινές μέρες. Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.