Αναρπαστη η πολυτελης εκδοση για τα 60 χρονια Α΄ Εθνικης

Ανάμεσα στις σελίδες οι μεγάλες στιγμές του Πανθρακικού στην Superleague

Η Super League αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα συλλεκτικό λεύκωμα 240 σελίδων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την αναλυτική παρουσίαση των 60 Πρωταθλημάτων από το 1959 μέχρι το 2019, τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πτυχές όλων των Πρωταθλημάτων, τους πρωταγωνιστές, τα ρεκόρ, τα στατιστικά δεδομένα, αλλά και πολλά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν την Ιστορία της Α' Εθνικής.

Σε αυτήν την συλλεκτική έκδοση μπορεί ο αναγνώστης λάτρης του ποδοσφαίρου να εντοπίσει όλα τα ιδιαίτερα στατιστικά στοιχεία από το 1959 μέχρι σήμερα και ιστορίες που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.  Ανάμεσα στα στοιχεία θα βρουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Ροδόπης τις επιδόσεις του Πανθρακικού στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία από το 2008 μέχρι το 2010 και από το 2012 μέχρι το 2016.

Η εξαιρετική εικόνα του λευκώματος αποτελεί προϊόν ομαδικής δουλειάς καθώς για αυτό εργάστηκαν συντονισμένα πολλοί άνθρωποι. Τα κείμενα γράφτηκαν από τον κ. Δημήτρη Τσακίρη, ενώ τον εικαστικό σχεδιασμό της πολυτελούς έκδοσης επιμελήθηκε ο Γιάννης Γούβαλης, υπεύθυνος δημιουργικού της εταιρείας Red Panda.

Το πολυτελές λεύκωμα «60 Χρόνια Α΄ Εθνική»  εκδόθηκε σε αριθμημένα αντίτυπα και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να το παραγγείλουν, μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με τίτλο «ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ» , με το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας). Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email. Το συλλεκτικό επετειακό Λεύκωμα «60 χρόνια Α' Εθνική» ήδη κοντεύει να εξαντληθεί, καθώς οι παραγγελίες από φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, οι οποίοι θέλουν να το αποκτήσουν έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Όπως ανέφερε στην σχετική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο ξεκίνημα του 2020 ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Superleague κ. Πιέρ Κοσμίδης, «αυτό το βιβλίο αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ένα προϊόν αγάπης με την στήριξη όλων των ομάδων».

1959: Η Α’ Εθνική μπαίνει στη ζωή των φιλάθλων

Μέχρι το 1959 ο πρωταθλητής Ελλάδας ποδοσφαίρου αναδεικνυόταν από ειδικό τουρνουά, ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά με τη συμμετοχή ομάδων μόνο από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά. Μετά από τα πρωταθλήματα των τριών ενώσεων, οι καλύτερες ομάδες έπαιρναν μέρος σε μια τελική φάση, μίνι πρωτάθλημα ένας προς όλους, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ελλάδας.
Από την 1η Μαρτίου 1959 η καθιέρωση του ΠΡΟΠΟ στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσίασε μια ατέλεια. Δεν είχε μια σταθερή σύνθεση αγώνων για να κινεί το ενδιαφέρον των παικτών, καθώς δεν υπήρχε ομοιόμορφη διασπορά ελληνικών αγώνων από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έτσι η Πολιτεία κινήθηκε εσπευσμένα για τη θέσπιση της Α’ Εθνικής, με συμμετοχή και ομάδων από την επαρχία, που θα είχε ένα μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Ήδη το οδικό δίκτυο της χώρας ήταν αρκετά βελτιωμένο και τα αεροπορικά ταξίδια είχαν μπει στη ζωή του κόσμου, κάτι που διευκόλυνε τη μετακίνηση των ομάδων….
Η συνέχεια στο λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνική»…

Τρόποι πληρωμής

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 47,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 48,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας και την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: [email protected]

Γ) Παραλαβή του Λευκώματος από τα γραφεία της Super League, (Δ/νση: οδός Μεσογείων 174, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, Ώρες : 10:00 έως 17:00), με κόστος 45 Ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.