Αναρπαστες οι λαμπαδες στο bazaar του συλλογου «Αγιοι Θεοδωροι»

Αξιοσημείωτη η στήριξη από νέους ανθρώπους

Bazzar πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Μαρτίου ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». 
 
Από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου υποδέχθηκαν στο υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων τους επισκέπτες που έσπευσαν να προμηθευθούν χειροποίητες λαμπάδες, που με πολλή αγάπη και μεράκι δημιούργησε το προσωπικό του Συλλόγου μαζί με τα παιδιά.
 
Οι λαμπάδες έγιναν ανάρπαστες, ενώ τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου και δη για τη συνέχιση της λειτουργίας του νέου κτηρίου.
 
Αξιοσημείωτη και η στήριξη από μέρους νέων ανθρώπων που, όπως εξήγησαν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους. Στους «Άγιους Θεοδώρους», εξάλλου, απασχολούνται μέσω της πρακτικής τους άσκησης φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στους οποίους οφείλεται και το καινούργιο λογότυπο του Συλλόγου.  

Το νέο λογότυπο του Συλλόγου, δημιουργία νέων φοιτητών 

Οι νέοι, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία καθώς και μεγάλη δημιουργικότητα, επέλεξαν λοιπόν να απεικονίσουν ένα ανθισμένο δέντρο, που, όμως, κάθε του φύλλο δεν μοιάζει με το άλλο, θέλοντας να δείξουν έτσι πόσο όμορφη, αλλά και λειτουργική μπορεί να είναι η διαφορετικότητα.
 
Το δέντρο πλαισιώνει ένας κύκλος, που, όπως οι ίδιοι εξήγησαν, παριστάνει τον κύκλο της ζωής που περικλείει αυτήν τη διαφορετικότητα, ενώ το «σύνθημα» του Συλλόγου «Αξί – Ζω» αναφέρεται στην αξία της ζωής! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.