Ανανεωσε με Σιχλιμοιρη και ενισχυεται με Κρασωνη η Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Ολοκληρώνεται με μεθοδικότητα και πλάνο το ρόστερ της Δόξας

Σε δυο σπουδαίες κινήσεις προχώρησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου καθώς απέκτησε τον Νίκο Κρασώνη αλλά και έπεισε παρά την αρνητική αρχικά εξέλιξη τον Δημήτρη Σιχλιμοίρη να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 21χρονος Σιχλιμοίρης προτίμησε να παραμείνει στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αφού βρίσκεται στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο και θα ήθελε να ολοκληρώσει φέτος την σχολή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και δεν ήθελε να φύγει εκτός νομού.

Φέτος είχε 12 γκολ με το Ν. Σιδηροχώρι και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Tα προηγούμενα χρόνια εκτός από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίστηκε σε Δόξα Προσκυνητων και Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική και παλιότερα στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, της Προοδευτική Περάματος επίσης στα Ιωάννινα και του Ατρόμητου ’95. 

Ο Κρασώνης που επίσης φέτος τελειώνει την σχολή του, μετά από μια πετυχημένη διετία στον Άρη Αβάτου επιστρέφει στην Κομοτηνή και στο Ν. Σιδηροχώρι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνέχισε σε Αθηναϊκό, Κοζάνη, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Άβατο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.