Ανανδρη δολοφονια δεσποζομενης σκυλιτσας και στην Ξυλαγανη

Όχι ότι ήθελε απόδειξη αλλά η απανθρωπιά και η λιγοψυχία ορισμένων ανθρώπων φαίνεται ότι είναι κολλητική. Το παράδειγμα λοιπόν των συμπολιτών μας εκείνων που έχουν αναγάγει σε χόμπι την δολοφονία αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων, ζήλεψαν και αποφάσισαν να μυηθούν, άλλοι συμπολίτες μας ή μάλλον συγχωριανοί μας, καθότι και Ξυλαγανιώτισσα, κακοποιώντας σκυλιά και στην Ξυλαγανή, όπως καταγράφηκε παλιότερα και στα social media. Αυτή τη φορά οι εν λόγω κύριοι όμως δεν έβαλαν στόχο αδέσποτα σκυλιά του χωριού αλλά δεσποζόμενα και συγκεκριμένα την Λίζα, που τύχαινε να τη γνωρίζουμε και ήταν το πλέον ήρεμο και φιλικό ζώο.
 
Να σημειώσουμε ότι η Λίζα ήταν μαμά δύο κουταβιών που από τύχη γλίτωσαν και ότι οι κύριοι (;) που τη φόλιασαν έριξαν ό,τι έριξαν σε ξένη και περιφραγμένη ιδιοκτησία. Ακόμη ότι η Λίζα δεν έβγαινε ποτέ έξω από το οικόπεδο που ζούσε, έτσι ώστε να έχουν να της καταλογίσουν ενόχληση ή οτιδήποτε άλλο!!!
 
Τι κρίμα για ένα υποδειγματικό σκυλάκι που ήταν χαρά και καθημερινή συναναστροφή για το κάτοχό του… Τι κρίμα να κυριαρχεί τόσο άπλετα το μίσος προς ό,τι ζει και αναπνέει!!!Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.